Träning, träning, träning!

Hej alla underbara hästmänniskor! Hoppas ni mår gott! Själv njuter både jag och hästarna av vårvädret och alla extra ljusa timmar på dygnet - då hinner man ju med att träna mer, eller rättare sagt, jag skriker och andra får träna för mig...

Igår var det dock annorlunda. Först red 2 elever dressyr och avslutade med dressyrprogram då den ena skulle iväg på träningstävling, sen fick jag själv sitta upp (för 2.a gången) på ponnyn Nando som är Emmas (ponnyflickornas.blogg.se) söta. De har vart lite fram och tillbaka nu på sistone så hon bad mig känna på honom.

Som ni ser på bilderna nedan så är det en fantastisk charmig ponny som också har sina svagheter precis som alla andra, jag jobbade med att för det första renodla hjälperna, få honom ärligt fram och rakriktad men framförallt RAKSTÄLLD då han gärna vill lägga sig till höger. Efter fick Emma sitta upp och rida, det gjorde hon MINST lika bra! :)
Är väldigt nöjd och glad att jag har framtidens ryttare som elever och det är inget skämt! Alla har så sjukt fina ponnysar att utvecklas på så jag ser framemot lite tävlingar nu i sommar att följa med och heja fram de på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus