Emo Dacke...

Igår ringde Carro från stallet och sa att hon fått klä av Dacke de sista slamsorna som fanns kvar av hanns regntäcke...förstår inte hur han lyckas, på mindre än ett halvår har ett vintertäcke och nu ett regntäcke gått i graven. Nu är det visserligen på väg mot mildare tider (11+ och sol här idag! :D ) men gubben behöver ju ändå något täcke under natten. Fick snällt låna ett täcke från en stallkamrat i färgen...

Rosa och svart.
Hur emo tror ni Dacke ser ut när jag kommer ut till stallet idag? Haha


Ridläger!


Sofie: Jag har svarat på din fråga på mejlen du angav!

Sofie bad mig utvärdera och berätta om ett ridläger jag var på då hon i sommar ska på samma läger. Tyvärr var detta en massa år sen så jag vet inte hur det ser ut i dagsläget, om de kör på samma sätt eller inte.


Därför är mitt tips till alla er som tittar på ridläger nu. Hör efter där ni rider dagligen, där kan man få tydliga rapporter som är lite mer "dagsfärska" eller sök trådar på nätet, men framför allt spana in:
http://www.ridlager.se/
Låt dock inte ANDRA döma och välja läger åt dig. Det är viktigt att du åker på ett läger som du känner passar dig. Vill du ha en mysig vecka med mycket skoj, uteritter och bad? Eller vill du anpassa lägret med lite mer träning, kanske hoppinriktat eller terränghoppning? Hur ser boende och kostförhållandena ut? Läger med egen eller utan häst!

Hoppas du hittar ett läger som du sent kommer glömma! ;)

Mer värme och ljus!

Idag blev det en härlig tur i den varma solen med en polare! :) Längre fram höll de på att röja ner energiskog med en JÄTTEstor maskin! Det bullrade och väsnades och de total plöjde all energiskog som blev till små smulor som samlades i en ytterligare stor silo som kördes bredvid själva tröskan...

Tror ni Dacke blev rädd? Näe, brydde sig inte det minsta. De är mig lustiga djur de där...

Markarbete

Under V 9 har vi tema: Markarbete. Jag kommer vid de yngre grupperna träna på sits och balans, samt inverkan under lätt sits. Med de mer rutinerade ryttarna jobbar vi med lösgjordheten över upphöjda bommar, kunna korta och länga traven, samt galopp/rytm - reglera mellan bommarna.


Vad planerar ni för under V 9?DackeZZzzzzzz

JAG DÖR! Så söt han är! HAN SOVER! HAHA. Hur tröttsam får en fotografering på mindre än 10 min va?

Ett favoritfoto från helgen

Det är Sara som står bakom kameran

ÅRETS SKÖNASTE BILD!

Jag kan inte SLUTA skratta åt den här bilden! Alltså - VAD GÖR HAN? Helt plötsligt lägger han ned hela huvudet och ja, ni ser ju. Haha! Årets bild 2012 eller?

Vårsol

Igår var vi ute på fältet för att rida lite, Dacke var rätt loj och jag hade självklart inget hjälpmedel som sporrar eller spö med för att väcka honom lite. Blev en del mer och en del mindre smickrande bilder på ett ekipage som inte är helt i fas just nu! (;

Design

Håller på o pillar med den nya designen som förväntas dyka upp ikväll! En liten smygtitt kan ni få här:

Längtan!

Snart. snart, snart är det Torsdag! Och jag VET att alla kommer uppdatera galet ifrån Göteborg, men jag däremot kommer uppdatera er på massa fina bilder! Vädret ska bli fantastiskt i helgen så jag hoppas på massa fina bilder!
Ni som ska till Göteborg! Hoppas ni får det så himla bra!

Vaccination

Idag ska mina hästar få en liten spruta av veterinären! Brukar inte vara något problem! Kanske de får en tröstande morot efteråt iallafall! Vaccination innebär en lugn vecka för Dacke som bara kommer skrittas till slutet av veckan.

Glöm inte

Att ni även hittar mig på enjagomdan.blogg.se!Måndag

Så är det Måndag igen, en vecka innan det blir sportlov = något lugnare vecka då ridlektionerna uteblir. Då har jag chansen att trimma igång Dacke ordentligt som blivit stående nu pga tidsbrist samt läkarbesök m.m.
Under sportlovet får jag dessutom besök av min kusin Sara som är en jätteduktig fotograf, och ryttare för den delen också. Det blir nog en liten photosession och massa ridning och annat bus.

Hej hej hallå!

Hej!
Tyvärr blir det inget GHS för mig i år. Eftersom det är tokslut på biljetter, och tågen inte går sådär jätte bra tidsmässigt så känns det tyvärr, tyvärr inte lönt att åka ner, även om jag vet att Lamia gjort ett fullständigt kanon jobb hitills och att bloggmontern 2.0 blir något utöver förra årets succé!

Det rullar på med hästarna. Igår tog jag och DD en promenad tillsammans och hon var verkligen på hugget, även om hon är världens snällaste så kan det gå lite tokigt även här. Vid ett tillfälle blev hon så ivrig att hon halkade till, satte sig på rumpan och slänger fram båda framhovarna... på mina fötter. Vänsterfoten kom lindrigt undan men den högra känns idag inget vidare... :/

Hon har nu gått lite mer än 150 dagar! :)

Snart helg!!!

Snart tar vi helg! Har vart en galen vecka i vanlig ordning så det ska bli skönt att hinna ladda batterierna. Tänker försöka laga nått gott och äta, se på tv och sen givetvis ta hand om mina hästar.

Fortfarande efterlyser jag nån eller nån som vet om biljetter till Scandinavium Horse show. Helst lördag, planen är att jag ska vara i bloggmontern under lördagen men vill gärna ha nån biljett till mig och min kamrat till kvällen. Tydligen är det totalt slutsålt!!!  Är så svårt att boka biljetter i god tid när man inte vet hur man jobbar och hinner med...

Ska ni till Ghs i år?

GHS Biljetter

Någon som vet eller själv har Biljetter över till lördagsföreställningen den 25.e helst kvällsshowen (17-23.00)

Kontakta mig snarast!


meleonor@live.se
elli@eastfm.se
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus