Ni med ston och föl...

Har ni erfarenhet av transportering av sto + föl och s.k fölmönstring?

Kommentera gärna! :)

Dorian Grey 4 veckor

Hej! Idag firar vi att jag är 4 veckor gammal!
Min mamma med 2 ben är måttligt road av mitt busiga humör. Så långt har vi brottats om nån himla grimma som ska på huvudet på mig - otroligt jobbigt men ingenting som skrämmer mig när den väl är på!
Vi var på en grusig bana häromdagen och min mamma fick springa och jag skulle visst springa bredvid, roligare var det att stå på mitten och busa men jaja. Har hört i förbifarten att jag ska träna att åka bil för vi ska visst åka iväg på utställning om bara ett par veckor! Spännande! Hejdå! / Dorian

Länken funkade visst inte...

Men adressen till bloggen är: Doriangreys.blogg.se

Bloggen om Dorian

Nu har jag startat fölbloggen om Dorian. Ni hittar den -->här<--

Låt mig presentera:

Dorian Grey!

e. Camaro M - u. Drusillas Delight
2012-06-30

Pics

En trött bebis.
Dacke har fått en luva idag som han uppskattade!Fortfarande namnlös


Liten börjar bli stor! 5 dar gammal!

2 Juli = 2 dagar gammal

Min lille <3

DD har inte riktigt följt sin hungerinstinkt då hon inte vill släppa honom ur sikte. Första dagen de skulle in från hagen så fick vi nästintill släpa in både DD och bebis (bebis följde inte riktigt sin mamma utan bestämde tvärt att gå åt andra hållet). Natten till idag sov de ute för vädret var så pass bra. Men inför ikväll trots bra väder ville jag få in henne så jag är säker på att hon får i sig tillräckligt med mat. Efter att ha suttit hos dem i 60 min och bara tittat och myst med DD så hämtade jag en hink havre och grimma+grimskaft. Sakta men säkert lockade jag med mig DD som faktiskt till slut förstod att Bebis följer henne när hon väl går! Fick lite problem vid boxen för där blev det tvärstopp för den lille och DD blev orolig men med lite krafter baxade jag in den lille i boxen! :)

Än är han namnlös men innan veckans slut ska det vara bestämt. Mamma kommer ner till helgen så vi får försöka komma fram till ett beslut.

1 Juli 1 Dag gammal

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus