Till alla er som rider utan hjälm.


Betessläpp!

Idag släpps mina hästar på bete! :) Inget trevligt väder direkt men jag tror de blir glada och spralliga ändå!

Ibland är han billig o ibland är han dyr...

...ibland står han på 2 ben o ibland är han på alla 4. Pratar förstås om den lille Dackelinon!

Favoritbilden ändå! Vild men under kontroll! ;D Lagom är bäst eller?

Baby Delight

Idag var jag ute med min älskade Drusilla's Delight och kom på den geniala idén att kalla hennes bebis i magen för: Baby Delight.

Träning, träning, träning!

Hej alla underbara hästmänniskor! Hoppas ni mår gott! Själv njuter både jag och hästarna av vårvädret och alla extra ljusa timmar på dygnet - då hinner man ju med att träna mer, eller rättare sagt, jag skriker och andra får träna för mig...

Igår var det dock annorlunda. Först red 2 elever dressyr och avslutade med dressyrprogram då den ena skulle iväg på träningstävling, sen fick jag själv sitta upp (för 2.a gången) på ponnyn Nando som är Emmas (ponnyflickornas.blogg.se) söta. De har vart lite fram och tillbaka nu på sistone så hon bad mig känna på honom.

Som ni ser på bilderna nedan så är det en fantastisk charmig ponny som också har sina svagheter precis som alla andra, jag jobbade med att för det första renodla hjälperna, få honom ärligt fram och rakriktad men framförallt RAKSTÄLLD då han gärna vill lägga sig till höger. Efter fick Emma sitta upp och rida, det gjorde hon MINST lika bra! :)
Är väldigt nöjd och glad att jag har framtidens ryttare som elever och det är inget skämt! Alla har så sjukt fina ponnysar att utvecklas på så jag ser framemot lite tävlingar nu i sommar att följa med och heja fram de på!

DD börjar bli tjock!

...Men än är det många veckor kvar fram tills Bebis! :)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus