Inspirationsbild

Åh va fin han var här lille Dackis.

Idag...

Kände jag på DD's mage... och fick en liten spark tillbaka därinnefrån! :')

STOLT LAGLEDARE

Idag gick första omgången av Div III ponnydressyr!


Av 11 lag kom Mantorpsryttarna 2.a med bara ett ynka poäng ifrån det vinnande laget! SJUKT glada och nöjda tjejer! För att inte vara nog så knep samtliga ryttare en Individuell placering. 1a 2.a 4.a och en 2.a placering för en tjej i Klass 2 LB:1
Nu siktar vi mot omgång 2 som går i Maj! :)

Min hest


Lagträning

Idag har vi återigen haft en lagträning inför första omgången av div III ponnydressyr. De var dock 3 av totalt 4 ryttare idag som deltog, men vi finslipade det som vi fått råd om vid förra clear round tillfället. Tjejerna är dock riktigt duktiga och ponnysarna också så jag är förväntansfull över att åka iväg med gänget. 15/4 går första omgången av stapeln i Norrköping. Önska oss lycka till! :)


Hej!

Usch vad jag är dålig att ta hand om min hästblogg! Fortfarande kikar en och annan läsare in! Senast fick jag en kommentar av en tjej som hittat guiden genom dressyrprogram. Har många gånger helt plötsligt fått respons så jag var tvungen att prova googla dressyrprogram. Och bara på 5.e-6.e raden så var länken till den sidan där.

Hoppas allt är bra med er där ute. DD fortsätter att bli tjock. Beräknat datum i början av Augusti. Dacke och jag kämpar på. Är i valet och kvalet om jag ska delta på en starttfälttävlan i påsk. En form av träningstävling för de som vill prova på. Vi får se vad jag hinner med. Både hopp och dressyr clear round planerar jag vara med på iallafall som en motivierande "morot" för oss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus