2 Juli = 2 dagar gammal

Min lille <3

DD har inte riktigt följt sin hungerinstinkt då hon inte vill släppa honom ur sikte. Första dagen de skulle in från hagen så fick vi nästintill släpa in både DD och bebis (bebis följde inte riktigt sin mamma utan bestämde tvärt att gå åt andra hållet). Natten till idag sov de ute för vädret var så pass bra. Men inför ikväll trots bra väder ville jag få in henne så jag är säker på att hon får i sig tillräckligt med mat. Efter att ha suttit hos dem i 60 min och bara tittat och myst med DD så hämtade jag en hink havre och grimma+grimskaft. Sakta men säkert lockade jag med mig DD som faktiskt till slut förstod att Bebis följer henne när hon väl går! Fick lite problem vid boxen för där blev det tvärstopp för den lille och DD blev orolig men med lite krafter baxade jag in den lille i boxen! :)

Än är han namnlös men innan veckans slut ska det vara bestämt. Mamma kommer ner till helgen så vi får försöka komma fram till ett beslut.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Gud så söt! Fick själv föl i början av maj, en hingst de med, så himla roligt! :) Lydcka till med lillen! Kika gärna in på bloggen och kolla på min lilla prins! :)

2012-07-03 @ 12:29:52 / URL: http://johannaavvattensta.blogg.se/
Postat av: Bonnie

Nämen vilken sötnos!

2012-07-04 @ 00:00:40 / URL: http://teamkarlsson.blogg.se/
Postat av: Agnes Ahlgren

Så sött <3 Då fyller jag och han år på samma dag haha ;)

2012-07-07 @ 11:45:11 / URL: http://agnesahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus