Planerat terminen VT-12

Har suttit en stund för planering av lektioner för mina grupper. Har ungefär 3 olika grader på grupperna.
Grupp nybörjare - som är i de stadiet att de ska utveckla sin hjälpgivning, jag ska börja använda mer korrekt språk i undervisningen (skänkel, yttertygel m.m) och påbörja mer ridvägar samt att kunna rida mer självständigt.

Grupp medel - Elever som ridit ett par terminer och som klarar hästen i skritt, trav och lite galopp. Här kommer vi fokusera på inverkansridning, sits och balans samt mer kontroll på hästen, även mycket galopp.

Grupp avancerad - Elever som ridit längre och som hyr häst på ridskolan/rider clear round. Här ska vi utgå från utbildningsskalan, inverkansridning, fokus på hästens rätta arbete - korrekt form. I hoppningen kommer jag lägga ner tid på att vi ska hoppa serier, relaterade avstånd, linjer samt banor med olika hindertyper.

Dessutom har jag lite privatelever som ska ut och bli ännu mer rutinerade på tävlingsbanorna, så det ska bli otroligt roligt att få vara med på resan och ta del av fram/motgångar.


Är lyckligt lottad som får arbeta med så många olika grupper! Det gör en motiverad att orka och man ser alltid en ljusglimt i varje framsteg, både hos ryttare och häst!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus