Lite träningsvärk kanske..?





Idag red jag båda hästarna. Vädret bjussade på en härlig höstsol och lite vind så de var självklart att rida ute på fältet.

DD fick skritta en sväng på ca 30 min och hon verkade nöjd.

Dacke var tanken att jag skulle skritta. Men ju mer jag tänkte tanken på att galoppera på fältet desto mer frestad blev jag. Tyvärr satte jag inte på honom martingalen vilket är välbehövligt vid hoppning och lite mer "tempo" ute.

Fort ska de gå!



Startade i en ganska lugn och kontrollerad galopp men de krävs inte mycket för att han ska ta fart - HIMMEL vad han kan galoppera! Ibland slängde han med huvudet och ibland gjorde han försök till ett språng (inte bocksprång mer likt luftsprång rätt opp o luften) men höll sig ganska stadig så jag rådde på honom.


Han frustade och var MER ÄN NÖJD över vår framfart.


Kände själv att jag behöver göra detta oftare för att de ska bli en vana och inte så "bigdeal" så han inte blir så "galen" varje gång, dels för att jag behöver träna mina ben. Träningsvärk imorn JA!

Kommentarer
Postat av: Marie

Sv: Jo dressyr är roligare nu och det är hon värd efter allt slit. Han är fortfarande trög men vi får hoppas att det lossnar nästa år :)

Härligt när eleverna går framåt va? Måste vara en härlig känsla....

2011-09-20 @ 08:03:10 / URL: http://stallbrannebo.blogg.se/
Postat av: Camilla Persson

Åh vad avis jag blir! Tant ÄLSKAR att galoppera på fält, tyvärr så pass att mina armar är flera dm längre i slutet. Men hon har skoj iaf :D

2011-09-20 @ 12:07:51 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus