Back to Lkpg

Hej!

Nu är jag åter igen efter en intensiv helg med maskerader och annat roligt!

Torsdag-Fredag hade jag dagläger på ridskolan, utan mitt viktigaste verktyg...rösten!
Kunde med nöd ropa och heja under torsdagslektionerna men på fredagen fick jag inte ur mig ett pip. Trots det lyckas jag ha 4 timmars undervisning med tappra elever som fick ta på sig stora öronen...

Sent på fredagen åkte jag hemåt Eskilstuna för att träffa vänner och se Adrian Lux spela. Uppskattar hans mixar något så otroligt så de var de värt. Jag fick överlåta min vän Johanna agera min tolk eftersom jag inte kunde prata. Haha.

På lördagen drack jag mängder med te och rösten blev lite bättre. Då var det maskeraddax. Jag förvandlade mig lite enkelt till Lady Gaga. Resultatet ser ni nedan och JA - rosetten är mitt egna hår. Jag LYCKADES! Otroligt. Maskeraden var trevligt, innan vi åkte vidare till Westerqvarn och hade mer skoj.

Men nu så är det back to reality. November månad hoppas jag håller sig snöfritt, skulle vara himla skönt. I helgen ska jag KANSKE delta i KM i dressyr på anläggningen, har inte bestämt mig än.

Annars är det lite blandade sysslor utöver jobbet och ridandet. Ska byta till vinterdäcken (ifall snön plötsligt ligger på backen) och gå på lite möten m.m. Och självklart ska jag blogga lite mer igen! ;)

Hoppas ni haft en trevlig helg!





Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Hoppas också snön väntar lite till! Duktigt gjort med håret

2011-11-06 @ 20:51:36 / URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus