"Vinrött" dressyrpass

Idag fick Dacke låna DD's snyggaste o bästa lindor - ett par vinröda av märket K2 köpta i Strömsholm under deras tävlingar där i juni. Till historien hör att de va den allra första saken jag köpte o bestämde mig för att: Köper jag häst ska den ha vinröda saker!

 

Med vinröda lindor kan ridpasset gå allt annat än fel. Jag red på de 3-delade bettet idag o till en början var han rent ut sagt: F Ö R J Ä V L I G. Jag försökte vara mjuk och bara låta de gå över av sig självt men till slut kom jag på mig själv att de är ju faktiskt inte stoet DD jag rider utan valacken Dacke. Därför behövdes han sättas på plats mer ordentligt o få honom att bete sig helt enkelt! Därför påminde jag honom om vad en förhållning är och vad framåtdrivande skänkel är - några kvicka övergångar senare så rullade han på - som aldrig förr!

 

De mesta fungerade förutom galoppen där han blir stark och "genar" in i volten. Får jobba på det. Passet fick avslutas efter att Johan Spetz byggt fram hinder o hans elever kom in för att hoppträna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus