Jobbat från morgon till kväll!

Hej!
Kommer en lite uppdatering om min dag!


Dagen började kl 04.12 då en geting väckte mig genom att surra och "studsa" mot sovrumsfönstret. Jag fick "rädda" honom genom att öppna. Jag var ganska pigg men kändes konstigt att gå upp så pass tidigt. Somnade om och blev återigen väckt av geting nr 2 som också ville ut. Klockan var då 06.30. Jag kände mig återigen pigg men tänkte, jag kanske ska sova den sista stunden då jag ändå skulle vara igång hela dagen.

Klockan ringde sen 08.00 och är man pigg då? Nej, jättetrött!

På morgonen var det skyttetrafik gällande min telefon! Först ringde Stina, sen Sissi och sen Sofia. Samtidigt som jag försökte klä på mig, göra mig redo för dagen samt packa ner ombyte till stallet och jobbet.

Vid 9 tiden var jag framme i Annas och Dennis numera GAMLA lägenhet där vi drack lite kaffe för att sen kunna kicka igång. Och deras nya boning är så fiiiiiiiiiin! Superdupermysigt! Gissa om jag kommer hänga där hela sommaren då lägenheten kommer kännas varm och instängd!

Vi ställde soffan på gatan o tog en "powernap" ;D


Vid halv 3 tiden var jag tvungen att åka vidare till mitt egna stall. Tanken var att jag skulle hinna rida en av dem men de tog sin tid för hästarna var fortfarande ute, dessutom behövde jag lite tid för att planera lektionen och sätta hästar till morgondagens lektioner.

Kl 17.00 byggde jag fram en bana för dagens hoppträning och mellan 17.30 - 19.30 hade jag 2 hoppträningar som gick KALAS!

Imorgon är det full rulle igen som gäller! Förhoppningsvis hinner jag slänga in lite fler inlägg imorgon!

Kommentarer
Postat av: anna

oj du har verkligen haft fullt upp. men visst e det irriterande att man är pigg om man vaknar självmant men när klockan ringer så är man helt slut

2011-05-11 @ 12:11:48 / URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus