Hoppat TERRÄNG!

Ni har läst helt rätt! Jag har hoppat ett par språng över terränghinder med Dacke idag!!! Helt okomplicerat! Nu är det så att Dacke gått terräng förr så jag visste med mig att de inte skulle vara något konstigt.

Dessutom för dagen hade jag sällskap av Stina och hennes häst Olle. Som jag märkt tidigare fungerar Dacke mycket bättre i större grupp eller i sällskap av nån häst - både ute och på banan.

Stina tävlar fälltävlan på sin andra häst Elwood.

I vilket fall så började vi skritta ner för nerhoppet, som (tyvärr) var torrt på vatten. Sedan travhoppade vi både opp och ner och Dacke var så snäll! Han frustade och galopperade helt lugnt efter!

Tror att han behöver komma ifrån banhoppningen och den "stress" som uppkommer framför och mellan hinder, och bara få ha kul! Så om han håller sig hostfri nu (hostade inget under passet) så ska här trimmas dressyr och sen rida på fältet igen på Lördag eller Söndag! Jag behöver fortfarande få honom kvickare (särskilt tillbaka för handen) från galopp till trav.

Nöjd häst och ryttare!

Som vanligt gör bilderna honom inte helt rättvis. Ser ut som en ponny!


Kommentarer
Postat av: Anna

Såg du Ponnyakuten? Där hade en tjej problem med sin ponny mellan hinder på banhoppningen. Hon fick göra en massa saker, bl a börja träna terräng där hästen verkade trivas som fisken. Ser kul ut (och lite läskigt...) :)

2011-05-31 @ 23:20:12 / URL: http://www.equipage.se/annas-blogg
Postat av: Linn

Och vilket söt ponny sedan..;D Vilken läcker färg han har fått!

2011-06-02 @ 19:32:42 / URL: http://linnno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus