Effektiv!

Hallo på er!

Min dag började 05.45 imorse. De kändes motigt att gå upp, särskilt efter 2 st rejäla promenader med mina ridgrupper igår kändes de i benen. Men upp, klä sig o fixa kaffe to go så styrde jag mot Mantorp och Sissi Liljas.


Det var inte en kotte vaken när jag fodrade hästarna. Jag var klar vid 06.30 och började packa om påsarna så jag hade klart dem. Vid 07 hade några av hästarna hunnit käka opp så då ledde jag ut dem, en efter en.

Det är ju Nationell ponny dressyr så de började rulla in bilar och folk, därför var det stränga order att inte leda hästarna 2 och 2 för dagen. Men de gick rätt fort ändå. Mockningen gick rekordfort då de inte var särskilt många boxar att göra - sen var jag klar!

Kikade lite på några ekipage, men ingen jag känner så de var inte så kul. Kände inte för att åka upp till mina hästar o tvinga dem in för att jag ska rida på dem - kan de lika gärna gå ute hela dagen i hagen.

Nu väntar jag på att hästarna ska tas in vid 14.00 sen styr jag mot Motala för att hämta hem Annas golden valp! Tar med mig kameran så ni får se godingen ikväll! :D

Hurra för hage hela dagen!


Kommentarer
Postat av: Linda

Oj, går dom in redan vid 14? Gör dom jämt det? När jag jobbade på CC fick vi inte ta in hästarna före 17, lite segt. Det blev långa dagar, för det tog ju ett tag att få in alla också..

2011-05-14 @ 13:01:47 / URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus