"Dagens" lista: NHS

Här kommer mina tankar och tycken om NHS!

Dagens Entrépris: Väldigt snälla priser! För särskilda bankkort minskades priset med 30 kr. Så vuxen gick in för 50 spänn!

Dagens väderlek: Inget arrangören kan styra över men OJ så tur man kan ha! Regnet hängde i luften ett bra tag men på vissa ekipage kom solstrålarna fram! Härligt!

Dagens lunch: Var aldrig inne i resturangtältet men jag hoppas de erbjöd rejälare lunch där. Jag och Anna tog en hamburgare från vagnen.

Dagens snyggaste runda: Det är inte för intet att Malin Baryard Jonsson är proffs. När hon kommer in på H&M Turmalin 1202 (Tornesch - Landlord) efter ett par ryttare ser banan plötsligt lekande lätt ut, varpå nästkommande ryttare får desto svårare mellan hinderna.

Dagens snabba OCH snygga runda: Hedda Wallin Anqi red fort, fint och felfritt och vann med tiden 47.35. 2.an hade 49,58. 3.an 51,76.

Dagens "fail": När Jenny Johansson och H&M Dunder O'brak minnsan brakade in i ett hinder och knäckte en bom på mitten stod funktionärerna som handfallna. Vad gör vi nu? Tog flera minuter innan de ens kom tanken på att ropa in banbyggaren för hjälp. Varpå de försöker "laga" den knäckta bommen genom att lägga den på marken. In med en ny bom som är VIT vilket inte matchade hindrets originalfärg (grön/vit randig) Inte kul att få behöva vänta så länge, och funktionärerna borde ha lite mer action i sig..!

Dagens sötaste åskådare: De är svårt att vara koncentrerad på ryttarna när man sitter mellan en valp och en BIFFEN!

Dagens shopping: Det fanns mycket utställare och shoppingtillfällen. Bl.a: Back 2 Use som är second hand för häst och ryttare! Jag stod och grävde i en låda med benskydd från bl.a: Lamicell och Eskadron för 100 kr paret. Tyvärr var de flesta ponny strl så jag gav opp. Fanns även orangea boots 4 för 100kr som jag tror Dacke skulle bli cool i. Han har dock inget behov av boots så onödigt köp. Andra utställare var bl.a: Mias ridsport, Globus ridsport, Riders Corner och Kvalité Häst&Hund mfl.

Dagens vill ha: Stod och fingrade på en tröja från märket: Three Horses Equipage. En hoodtröja med dragkedja och textad Equipage längs tröjärmen. Extremt dålig produktbild hittade jag. Fanns i grå och mörkblå till priset 414 kr!

Dagens "Niklas" vinnare: Dubbelt Niklas i topp 140: Niklas Arvidsson - Jizzélle 150: Niklas Jonsson - Amorina 2 riktigt skickliga ryttare!



Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn conchos till ditt träns från Kyro Riding Gear

kul inlägg :D

2011-05-28 @ 16:14:42 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vem vann hästschampoot? :D

Postat av: ylva

min syster hade fribiljetter, och så kunde jag inte åka pga dressyrtävlingen - surt :P annars hade jag nog skaffat ett par fina benskydd... ;)

2011-05-29 @ 16:49:59 / URL: http://ylvaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus