Bra start på veckan!

Hurra för en bra start på veckan!

Efter den "hemliga intervjun" åkte jag till stallet för att plocka in hästarna. I väntan på att Stina och Emelie skulle dyka opp så borstade jag DD och klippte av hennes långa man! Fick sån ångest när jag läste Systrarna Elfstrands blogg igår om att deras häst såg förj*vlig ut - medan bilden jag såg var en häst med alldeles lagom lång man! Haha!

När manen var väck så tränsade jag henne och vi tog en barbackatur i den varma solen! Mysigt tyckte vi båda!

När jag kom tillbaks till stallet hade mina stallkamrater Stina och Emelie anländt och var i full sjå med att sadla opp sina hästar! Dax för häst nr 2 och dressyr stod på programet! Nu hade vädret växlat om från storm till vindstilla och supervarmt! Så vi red på den fina dressyrbanan idag!

Dacke hostade först ganska mycket och jag var på väg att ge upp. Men så fortsatte jag ridpasset och han jobbade på fint! Idag galopperade vi också, lite mer koncentrerat i höger galopp och i vänster så försökte jag bara lossa utan att bli stark, vilket är riktigt svårt.

För dagen jätte fin på rakt spår, så hädanefter får försöka galoppera ruter ess med honom. Skulle avsluta med halvt igenom i förvänd men den rackaren gjorde byten i båda varv (utan att få tokspel efter) duktig kille!

 

Tillåt mig presentera Dackes nya flamma! Drömmis! Ryttaren och ägaren heter Emelie och flyttade till vårt stall i Söndags! Oj, oj, oj så kär Dacke är då han och Drömmis står mitt emot varann! Riktigt mallig är han i hagen över henne också - de förstår man väl?

Hastigheten hem var betydligt lugnare än 70..!

Imorgon fortsätter de hända en massa andra roligheter som jag tyvärr inte får avslöja något om ÄN! Ni får hålla ut! :) Räkna med en riktig aktiv bloggvecka iallafall!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilka mysiga bilder!!

2011-05-31 @ 08:11:11 / URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg - tävling på bloggen

haha, kan trösta med att den faktiskt ser värre ut i verkligheten än på bild ;)

2011-05-31 @ 13:55:30 / URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn conchos till ditt träns från Kyro Riding Gear

MÅSTE fixa manar här och putsa! inte hunnoit ngt senaste tiden

2011-05-31 @ 22:40:09 / URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus