Hjälp med hästarna.

Idag var jag ute tidigt i stallet och morgonfodrade o mockade.
Sedan sadlade jag upp Dacke innan jag släppte ut de andra 3. Strax efter 8 promernerade vi ner till ridhuset där Elin strax anlände!

Dacke fick en rejäl trimning av Elin vilket var välbehövligt. Det var första gången Elin red honom som snabbt kände lite vad jag också har problem med. Jag tycker hon lyckades reda ut de bra även om han inte släppte till 100% - men hur lätt är de? Elin gav mig lite tips och knep som jag kan jobba vidare med. Han mår nog som bäst av att ridas ordentligt VARJE dag så nu är det skärpning från min sida.


Efter honom tog vi DD, och dam som hon är var hon något fundersam över vem Elin var men följde snällt med till ridhuset. Hon fick förstås ett mildare pass men Elin red henne jättebra. Dock borde jag åka till klinik och kolla upp de där frambenet, eftersom hon har svårare just till vänster och vill inte riktigt "runda av".

Tack snälla Elin för hjälpen idag!
Vill ni besöka hennes och Johannas hemsida gör ni det -->här<-- (Johanna som red mina hästar för några veckor sedan är syster till Elin o bildar Team Österberg.)

Elin gick också KY-utbildningen på Vreta åren innan mig, hon har en stor passion för utbildning av häst o ryttare, avel och unghästar. Hon har just nu 1 hingstföl och ett ungsto. 







Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh va roligt att se någon annan trimma hästen!

2011-03-28 @ 13:59:39 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är klart att jag hjälper en gammal god vän som dig lolli <3

2011-03-28 @ 22:34:57 / URL: http://www.teamosterberg.cybersite.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus