Dagens sanning!!!

Dagens sanning lyder: Låt inte din slöhet ta vid, genom att strunta i att byta bett o rida ut på Dacke med 2 delat bett på fältet.



Han är ju för gullig den lilla Dasken ändå. Ni vet när hästarna kan busa i hagen o bara vid dessa tillfällen kunna trava med stora härliga kliv, med världens påskjut och schwung! Jag tänkte på de häromdagen om båda mina hästar och förbannade dem över att: "Varför kan ni INTE trava sådär när jag sitter på?!"

Haha DD's mule ville vara med!


Idag när jag skrittade ut i godan ro på Dasken ut på fältet (med terränghinder) så kände jag hur han växte under mig, han började takta lite och jag kortade upp tygeln för att kunna sakta ned. Han lyssnade snällt men strax därefter så bestämde han sig för att vilja trava ändå. Och inte vilken trav som helst.
ÖKAD trav - rätt ut på fältet! LÅNGA kliv o en sån SCHWUNG att jag inte kunde rida lätt i takt! Helt sjukt!
Jag började skratta och givetvis föll han in i galopp istället, frustade o skakade på huvudet - vilken lycklig häst!

De dumma var ju att jag hade lite svårt att tygla honom där ute på fältet men efter ett tag hade han lugnat ned sig och vi kunde avsluta vår tur i betydligt lugnare gångarter!

DD har lekt "hingst" idag. Så fort vi kom ut på fältet så frustade hon glatt och sedan pep hon och gnäggade stup i ett! Herregud! Vad är det med mina hästar? Vi avslutade ritten med att tjuvhoppa den minsta stocken...men i smyg..! De tyckte DD var kul!

Göran hade rullat in en stor halmbal i precis räckhåll för Dacke - perfekt mellanmål!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh vad jag vill rida nu (ännu mer) nu när jag såg bilderna! :'(

2011-03-05 @ 19:44:25 / URL: http://sofieslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus