Glada nyheter!

Som ni såg i föregående inlägg så är jag och Dacke nu anmälda till dressyrtävling på hemmaplan den 30 Juni om nu allt går vägen fram dit! Känns underbart! Tänk att de var exakt samma tävling, för 1 år sedan som jag deltog på med DD. 1 ÅR SEN jag tävlade sist!

Många kan inte förstå hur man kan vara sån som "bara" vill tävla hela tiden och ser hästen som ett redskap. Men de gör jag absolut inte, men däremot förstår jag inte ett ryttarliv helt UTAN tävling. Tävling för mig är en "morot" och ett "kvitto" på att min och hästens ridutbildning är på rätt väg. Att tävla är de bästa jag vet - även om man kan bli en gnutta nervös på köpet också. Så är oftast känslan efteråt ganska gött.

Dressyrhästen!


Imorgon ska vi dressyrträna för Sissi. Förhoppningsvis hinner vi med en programridning inför tävlingen också då jag bara ridit LB:3 en gång tidigare (på DD)

Så inför hårdpasset imorgon så red jag och Stina våra hästar lite lätt i ridhuset. Först kändes de inte alls bra och jag störde mig så mycket på min högeraxel som inte vill dras bakåt. Men sen bestämde jag mig för att göra en uppridning på medellinjen och Dacke var mellan hjälperna och satte en klockren halt! Varpå jag fortsatte vända till höger, snett igenom mellantrav - KLOCKRENT! Fattade galopp på kortsidan o vänstergaloppen var hur lätt som helst (fastnar annars i vänstertygeln och tappar formen på Dacke)

Förstå att jag är i de blå just nu som får veta att jag är med o ska tävla!
Nu ska formen trimmas, både på mig och Dacke. Och sen är jag redo att köra!
Jag VET att VI KAN!


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn conchos till ditt träns från Kyro Riding Gear

SV; Tack

2011-06-16 @ 07:07:42 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Härligt med tävlingsstart! Löste det sig med passet på honom? Stort Lycka Till!

2011-06-16 @ 07:27:47 / URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus