FinDacke

Flätad pannlugg inför dressyrträningen! Ordning och reda!

Jag kommer få en plats i LB:2 klassen också! I och med att de ökar antalet platser i LA:3 så kommer Emelie byta klass så jag får hennes plats, eftersom jag står som första reserv! Hurra!


Kommentarer
Postat av: Marie

Vi har sparat alla protokoll och vi tittar på dem. Hon sätter mål mm men tyvärr så har hon inte fått placering än.... Hon får nästan mer än hälften av tävlingarna fått tävla mot C-ponny ekipage då det är för få B-ponnyer som startar. Hon kan ju då få tävla mot tjejer och killar som är upp emot 18 år i värsta fall. Om du kollar i min blogg på den 5/6 så finns länkar till tjejernas ena tävling det är Sandra jag pratar om.

Jag vet inte hur man ska uppmuntra mer... Tycker helt ärligt att det vore trist om hon som alla andra vill bara hoppa sen och ingen dressyr pga detta. Vissa domare kan nog inte skriva nåt positivt. I ett protokoll stod det "önskar en rundare galopp" herregud tjejen är 9 år och rider en Welshmountain hon kan inte tro att Sandra är äldre än vad hon är.

Jag hittade nån kurs på Västergötlands Ridsportförbund om "ponnyfuture" där man kan anmäla sig och bland annat få mentalträning mm. kan ju vara nåt. Oj oj nu blev det långt!

2011-06-17 @ 19:58:44 / URL: http://stallbrannebo.blogg.se/
Postat av: Nadja

Wihoo! :D

2011-06-17 @ 22:26:16 / URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla

Nämen en schnygging

2011-06-17 @ 22:56:38 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus