Hoppning, hoppning, hoppning!

Idag har jag hoppat på Crazy! Jag red i "ponnygruppen" som bestod av 3 barn på våra små ponnies. Vi värmde upp o sen "ekte vi "följa Elli" medan Lars byggde lite bana. Sen värmde jag på två galoppbommar o sen ett kryss. Vi avslutade med en kort bana o de gick så sjuukt bra! Först höll ja i o bromsade lite väl mycket o tappade rytmen. Men när jag valde att använda hans tempo (väldigt bra bjudning fram på hinder) så gick de hur bra som helst! Hindrena var väl inte mer än 70 men jag har inte hoppat på RIKTIGT sen i somras hos Sissi & Nina, då fick jag låna Stinas häst Olaf o då hoppa vi minnsan en bana på 15 hinder, men de va i somras de.

DD

Efter insläpp red jag med i "damgruppen" som bestod av mig och Inger som har 2 hästar inackorderade. Vi kan väl skylla på att gruppen fick heta just de då hennes häst är 23 år (!) och min dam 17. De gick helt ok. Känns absolut inte helt 100% fräsch men jag skritta o trava mest på rakt spår o galopperade lite. DD frustade o verkar helnöjd.

Strax efter 17 gjorde jag ordning Shadow för vi skulle åka till ett ridhus där Lars skulle hålla lite träning o sen hoppa själv. Jisses vilket ridhus! Hur fint som helst, stort ljust och ja...
Shadow va jätteduktig - väldigt på hugget (hoppade omkring, stegra o ville bl.a lägga sig ned o rulla sig när jag ledde honom) men hoppade jättebra!


 

 

 


Så var min dag -> vilket betyder att jag inte hunnit med särskilt mycket inlägg/planering som rör bloggen! Aj, aj, aj! Får ta o bättre mig snarast!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken oehört vacker oxer haha! :D

Ja visst är det störigt med sminket!!!

2011-01-04 @ 22:41:33 / URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Matilda

Framförallt galet fina prickar haha!

2011-01-04 @ 22:50:58 / URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

åh så kul att hoppa! jag vill med

2011-01-05 @ 17:38:04 / URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus