TÄVLINGSRESULTAT!

Oj  så nöjd jag är över våra rundor idag! Dacke var lugn men framåt under framridningen, han frustade nöjt o lyssnade bra för mina hjälper. Ibland ryckte han till då nån kom lite för nära men annars bekom de honom inte att de va trångt o folk galopperade nära.

Framhoppningen gick super! Hann inte ta oxern på 90 men han hoppade så lätt så jag ville inte ta för många språng innan.

På banan visade jag honom hinderna, men de va inget särskilt, vi fick startsignal o han gick som en peng! Jag tänkte inte så mycket på själva bytena utan han fick lösa de av sig självt o då blev de bättre än att jag ska "ratta" för mycket. Svängen från hinder nr 3 till nr 4 var lite svår då han vek av snabbt till höger båda rundorna.

Clear round! Rosett till fina Dackis!

2.a rundan gick minst lika bra, faktum är att jag märkte inte ens att vi petade första hindret. Hinder nr 4 kom vi jätte tokigt på eftersom han vek av till höger o jag hann inte få ut svängen, så där var han schysst som hoppade. Resten av banan flöt på bra o jag var så himla nöjd över vår första banhoppning ihop!

Filmerna är på G. De laddas upp riktigt LÅNGSAMT! Så de kommer opp om nån timme! :) 


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

Wihu vad duktiga ni är ! :D

2011-02-20 @ 20:12:58 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

SV: Ja du, om jag mindes det. Tyvärr gör jag faktiskt inte det! Och jag ser inte vad det står på namnteckningarna på diplomet heller. :PDu är lite modigare än mig. Jag har inte vågat mig på 1,10 ännu. Måste kunna allt på träning först ju

2011-02-20 @ 20:28:34 / URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus