Studs utan stigbyglar.

Idag har jag ridit båda hästarna. Just nu är DD faktiskt allra roligast o rida, hon är så himla glad och käck, frustar o vill hela tiden! Jag hade lagt fram 3 galoppbommar, varav den mittersta var upphöjd, samt en cavalleti på medellinjen.Jag värmde upp som vanligt, skritt-trav o lite galopp i båda varv. Sen la jag upp stigbyglarna och galopperade över bommarna. Önskar så mycket att hon var helt fräsch så man kunde hoppa "på riktigt" med henne, jag känner henne så väl nu, vet exakt när jag behöver rätta upp mig för att hon ska bromsa, vet exakt när jag behöver lägga till skänkeln så tar hon ett större språng! Det är så himla roligt!

Den lille mannen sen fick jag trimma ordentligt, meningen var att vi skulle göra samma sak men han var både loj och stark. Lägger sig starkt i handen o allt jag försöker göra är att lyfta upp o rida framåt, men han är verkligen blytung! Mot slutet tyckte han att allt var skit så då ville han springa in på lektionssidan o skutta o grejja, då fick jag bli lite arg o sen lät jag honom trava av i ett lite högre tempo så han fick sträcka ut. Att rida honom utan stigbyglar vore som att skjuta sig själv i foten! ;D

Nu rids de inte på hela helgen så jag har nog två nervknippen att rida på måndag.

Just nu är jag så P E P P A D på Göteborg så ni anar inte! De ni uppdaterat får mig att smajla fånigt stort för jag vet att jag OCKSÅ ska dit imorn!!!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken buse!

Längtar massor till mässan! Ser dollartecken framför ögonen :P

2011-02-24 @ 20:52:49 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus