Lugn dag

Åkte till stallet efter insläpp idag. Skulle rida 3 hästar men fick hjälp av Ronja med en + att hon mockade och gjorde påsar - så de var som vilken annan dag som helst. Skönt. Mellan mina 2 hästar tog jag och Ronja en rejäl fikapaus i cafeterian - supermysigt, och gott!


Jag hade bestämt skutta lite med Dacke - ställa upp en oxer på medellinjen och hoppa något snett över o rida som på en 8volt. Först var han rätt lugn, sen taggade han till lite väl och de blev lite orytmiskt fram och jag ramade inte in honom bra på hindret. Jag blev rejält arg på mig själv för att jag red så illa. Men så tog vi om de, språng efter språng. Känslan är som bäst när jag ser ett avstånd o bara kan vänta - lätta på handen o han hoppar så mjukt o luftigt över - landar lugnt och sen kan fortsätta vidare.
Såna här övningar är jätteviktiga för mig, just för att hitta rytmen i anridningen, landa i balans och bli klar till nästa hinder.

Som mål just nu har jag att starta Clear round på klubben där jag står nu, 90 cm och känns de bra startar jag 1m också. Så bra att få känna hur han känns under "tävling" och bland folk, men i ridhus där han är trygg och van vid. Clear rounden går den 20 feb.


fick "rastas" av i form av galoppprogram i ridhuset. Hon frustade och gjorde sig till för ridskoleponnysarna på andra sidan. Idag när jag hämtade henne och Dacke i hagen reste hon sig tom på bakbenen för hon blev så exalterad på att komma in... herrejösses.

Kommentarer
Postat av: Maria o Pearl - Jumping For Life

sv. Sant! :)

2011-02-10 @ 21:24:48 / URL: http://jumpingforlife.blogg.se/
Postat av: Åsa

Sv: Det låter ju hur bra som helst! Mina planer är lite de samma efter skolan, vill nog helst inte hamna "helt" på ridskola.Yes, latte är fint! :D

2011-02-10 @ 21:45:18 / URL: http://hasteriet.blogg.se/
Postat av: Lina Sällberg

haha du skulle se bell i hagen då! stå på bakbenen vet jag inte hur ofta hon görpå en dag

2011-02-11 @ 13:40:18 / URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus