Härlig lördag!

Vilken härlig dag det har varit här i Scandinavium! Humöret är på topp vart man än går - det är en fröjd att få uppleva detta! Stort tack till Linn som jag kommer ha fortsatt kontakt med för att kunna vidareutveckla sk. "bloggevents".
Också tack till Frida som jobbat järnet med kontakter, sponsorer m.m. Vi kommer också ha fortsatt kontakt för vidareutveckling av events, eller som Frida vill uttrycka det: Vi ska erövra världen!
En kram till Sabina & Karin två ödmjuka, gulliga tjejer som jag haft trevliga konversationer med under bloggträffens gång.

Härligt värre var det att träffa järngänget bakom denna tidning. Vi kunde samtal om allt mellan hovar och hinderstöd, de kom även och hälsade på mig i min monter och tog foto, givetvis länkar jag tillbaka till Annas -->blogg<--

Hoppningen var i världsklass idag, så vad kan man vänta sig inför morgondagens största hoppklass? Samtidigt som jag längtar till de, så vill jag inte att morgondagen ska ta slut.
Denna helg har sammanfattningsvis varit helt otrolig och jag är lyckligt lottad.

Hemma väntar dock mina vänner, jobbet o den övriga vardagens gång men framförallt mina kära hästar som varit utan sin matte i hela 3 dagar.
Men full av inspiration och nya grejer till hästarna (om de ändå brydde sig?) så siktar vi mot att inta arenan nästa år, o då menar jag förstås inte åskådarplatsen... ;)


Imorgon sitter jag i montern från 10 fram till eftermiddag.
Goodiebagsen är tyvärr slut, men bloggträffens syfte är ändå att ni ska komma fram så ni syns och hörs också!
Det gjorde en av mina läsare idag - Charlotte, en fantastisk tjej som stegade fram med sån energi och positiv anda. Gör de du också, jag lovar att du blir bemött på samma sätt! :)

/ Eleonor

Kommentarer
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - reining ryttare, bloggmonter

woooohhooo :)

2011-02-27 @ 09:43:48 / URL: http://fridaviktorssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus