Läsa program

Kanske dax att kolla igenom programen en gång så de sitter. Har ju ridit det himla massa gånger så LB:1 sitter som en smäck - behöver dock kika igenom LA:1 en gång.

När jag rider 2 olika program på en dag så är de viktigt att känna att man kan programen igenom innan start absolut. Men sen är det lika viktigt att kunna tänka bort program nr 2 och bara fokusera på första programet. Där emellan har man tid att "glömma" ritt nr 1 och fokusera på nästa program.

Idag har jag 60 min mellan tiderna så jag har gott om tid på mig att ställa om och kanske hinna se kommentarerna i föregående protokoll om vad jag ska förbättra!


Kommentarer
Postat av: Lina - Team Hippoteket

SV: han rev ordentligt bak igår efter att han stoppat lite. pengen bara tar slut helt plötsligt och så orkar han inte mer! :P men jag tycker inte att han hoppar igenom sig i ryggen heller.. han är lite rolig o tvärstannar nere i hörnet sedan! får börja ha med godis och locka upp honom. :)

2011-08-24 @ 09:48:41 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Linda

Ska fundera lite, men jag tror det :)

2011-08-24 @ 09:54:58 / URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: ylva

sv: det känns sådär att betala två startavgifter när det inte ens går bra på träningen... för det känns inte bra att bara starta en klass heller eftersom jag är lite seg och behöver en uppvärmningsklass först ;) men jag kanske ändrar mig om det känns bättre idag :P

2011-08-24 @ 09:55:33 / URL: http://ylvaaek.blogg.se/
Postat av: ylva

sv: ja det blir liksom inte bättre... på det raka bettet funkar det vissa dagar, men nästan aldrig när jag har tränsbettet :/

2011-08-24 @ 10:24:14 / URL: http://ylvaaek.blogg.se/
Postat av: ylva

ja, jag har mest det raka bettet, men varierar med hackamore och ledade...

2011-08-24 @ 10:27:56 / URL: http://ylvaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus