ang: andra åsikter om inlägget


KUL
att så många givit sina funderingar kring de -->>-här <--<---inlägget jag skrev häromdagen. Även att Ponnysanning la opp det i ett inlägg och länkade till bloggen - tack!

En kommentar fick jag från Martina och jag kan ju inte annat än hålla med henne:


Tänkte precis som du när jag läste hennes inlägg! För man har ju för tusan ingen aning om den där människan som man ser har fått allt serverat på silverfat! Är trött på dom som skriver så, som tror att dom är de enda som kämpat! ALLA kämpar vi, fast på olika sätt.
Samma sak med de som skriver "h*n får allt hon pekar på och är inte ens tacksam!" Hur vet dom att den personen inte sagt till sina föräldrar hur mycket det betyder, hur vet dom att personen inte gett sina föräldrar en bamse kram eller visat sin uppskattning på annat sätt.

SLUTA upp med att jämföra er med andra, sluta upp med att kalla unga ryttare för ponnyungar som får allt, dom har det lika tufft i den åldern som ni har/hade även om ni inte ser det, ingen såg det på eran utsida heller.
Be happy med det NI har i stället!



Kommentarer
Postat av: ylva

fast om man känner personen, vet hur den har det är det ju en annan sak... ni vet ju inte om hon visste allt om de personer hon skrev om ;) man ska ju inte döma efter att ha träffat nån typ en gång, men klart det finns dom som har allt och inte behöver kämpa för nåt... :P

2011-08-30 @ 21:16:49 / URL: http://ylvaaek.blogg.se/
Postat av: Julia - tävla om röda Premierelindor på bloggen!

Har du läst min åsikt om det på bloggen? :)

2011-08-31 @ 00:38:15 / URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus