2 kanon rundor!

Anna red otroligt bra idag och fick en helt annan känsla inne på banan! Fick ett snopet pet i första 1.10 men dubbelnollade desto säkrare i lagklassen!

Dagens sämsta var väl ändå att vi var där på tok för tidigt då Anna inte red sin första start förrns 15.50! Behöver jag säga att vi var där innan lunch..? Mycket schysst häst som stod snällt i transporten medan vi kunde njuta av de solstrålar som lyste på oss - tackar vädergudarna för att de var uppehåll!!!

Har dock en hel drös med åsikter angående tävlingsplats och vett och ettiket och säkerhetsfrågor. Tänkte ta de imorgon i form av mitt alter ego: "Arga ridlärarens" egna ord... olyckligtvis blev en tjej sparkad idag och fick hämtas av ambulans - jag hoppas hon efter omständigheterna mår bra!

Idag supportade jag detta DUKTIGA ekipage!


Kommentarer
Postat av: Lina - Team Hippoteket

ojoj min tjej kan inte stå på transport! tur vi inte rider så mkt stora tävlingar. usch vad otäckt med sparkolycka. jag blir på vissa tävlingsplatser rädd att bell ska sparka ngn när folk och hästar inte är åtskilda ordentligt samt att folk vid insläpp och så ofta inte flyttar på sig tillräckligt. bell känner sig ofta trängd i grindar och så..

2011-08-21 @ 07:46:58 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh, jag vill också hoppa och tävla!

2011-08-21 @ 20:10:25 / URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus