Vart på Breeders i flyinge...

En liten kort uppdatering om vad jag har sysslat med idag.
Jag har hoppat med DD! Det var superkul och jag är jättenöjd! Fick mycket bättre galopp idag o hon var himla fin.

Jag har vart på flyinge och sett lite av Breeders hoppningen.
Där träffade jag Nina Lilja som var med på Caribia! Även Mahtteuz var med som hästskötare!
Han är så himla gullig tycker jag så vi pratade en stund innan Nina gick in på banan.

Efter flyinge har jag fått se ännu lite mer av skåne, lite teamchasing, lite terrängbanor, lite av allt möjligt faktiskt.
Har vart himla roligt. Nu har det hunnit bli lördagskväll - ser ut att bli ganska lugnt.


Vad är Breeders?
Ändamål
– att utveckla en tävlingsform som tidigt medverkar till rätt grundutbildning av unga hästar
– att styra de unga hästarna att tävla i rätt svårighetsgrad genom att de tävlar tillsammans i samma åldersgrupp
– att vara en talangjakt på morgondagens elithästar
– att vara ett utökat samarbete sport - avel och en vägledning för uppfödarna
– att marknadsföra den svenska varmblodiga hästen som tävlingshäst.


Tävlingar
Breeders Trophy tävlingarna är uppdelade i regionala kvalificeringstävlingar, vilka pågår under perioden 1 mars till mitten av september 2006. Anmälan till varje enskild tävling görs i vanlig ordning till respektive arrangör. Observera att det är hästarna som tävlar. Ryttarbyte är således tillåtet mellan kvaltävlingarna och final. Dock är ryttarbyte mellan grundomgång och eventuell omhoppning ej tillåtet. Häst som kvalificerat sig för start i mer än en disciplin får endast delta i en final under Svenskt Avel och Sportchampionat.  Dock får häst som startat final i fälttävlan i september starta dressyr eller hoppning under Svenskt Avel och Sportchampionat i oktober

Läs mer om breeders här: http://www.swedehorse.com/Pages.aspx?/swh/breedersTrophy/



/ Eleonor




Kommentarer
Postat av: Timmie

Hej!! Såg att du hade kommenterat "rätt och fel" på proffsens blogg "vi som slår hl på myterna" Vill bara säga TACK!! Trodde ett tag att det var bara enbart jag som inte höll med om deras koncept gällande att skicka in bilder och bli bedömda efter det!



Ha det guld!



//Timmie

2010-09-11 @ 19:19:59 / URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Proffsen - vi som slår hål på myterna!

Svar: Vi vet vad vi pratar om & vi bedömmer bilderna rätt ANSER VI sen vad du tycker är skitsamma för dem ber om VÅR åsikt inte din, du sa själv "att personen gör så just då men kanske inte hela tiden..." & de vet vi också men vi bedömmer bilden fortfarande som jag sagt varje gång. Vi bedömmer inte dem "lite fel" som du kallar de utan de jag menar var att de kanske är fel försten kanske bara går så just då men isåfall bör du ju inte skicka in just den bilden.



Ha de bra

Proffsen - vi som slår hål på myterna!

2010-09-11 @ 19:21:24 / URL: http://proffsens.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv. Jo jag menar ju som det ;D

2010-09-11 @ 20:12:21 / URL: http://raneryttaren.blogg.se/
Postat av: Proffsen - vi som slår hål på myterna!

Svar: Ledsen att vi missade dina frågor, dem fanns inte med i inlägget "frågestund" iallafall och därför kom dem inte med. Vi anger inte ålder p.g.a att vi vill vara anonyma. Du får tycka att våran blogg är omogen, vi & många andra tycker DU är omogen också.



Som jag har sagt innan så har vi inte videos därför att folk vill skicka in bilder istället. & dem behöver inte alls ta våra kommentarer med en nya salt eftersom våra kommentarer stämmer perfekt! Nu är vi och våra läsare trött på dina "ridlärar fasoner", du verkar fan vara en jävligt dålig tränare, stackars dina elever! De var trevligt första gången du kommentera men efter att svarat på samma fråga minst 10 gånger börja de bli jävligt irriterande. Var vänlig & lämna vår blogg, vi vill inte har några kassa ridlärare som inte kan något på våran blogg! Tyvärr.

Så sluta gå in på våran blogg istället för att kommentera en massa skit, de hade kommit till dig om de velat ha tips av dig, men nu verkar dem gilla oss en ganska aning mycket mer så byebye.

Ha ett fortsatt bra liv!!



Proffsen - vi som slår hål på myterna!

2010-09-11 @ 21:25:46 / URL: http://proffsens.blogg.se/
Postat av: Timmie

Sv: Helt klart håller jag med dig Eleonor. Bara att läsa deras svar i kommentaren ovan gör att man blir grå hårig. Att blogga anonymt och utger sig för att vara ett proffs är vekt. Jag kan också starta upp en anonym blogg och verkar vara den som vet kan är bäst.



Det som jag kan känna är tråkigt är alla dessa unga ryttare som skickar in sin bild för att få en realistisk feedback, men som i stället får något annat.



Jag hoppas verkligen att dom ta sitt förnuft till fånga!



haha! Ja längtar som attans tills handskarna kommer!! =0)



Ha det guld!



=0)



2010-09-11 @ 21:27:42 / URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Timmie

Dessutom, det som är sågenomgående på alla bilder är "upp och ihop med händerna, hästen ska arbeta mer med ryggen" Visst, viktiga saker. Men inget förtäljer hur de ska förbättra, hur de ska komma vidare.



När man som ryttare rider hemma och arbetar för att stärka sin häst behöver man vara och göra för att få just det djuret till att komma och göra det an ber om. Dessutom är det bättre att ha för låga händer och bi behålla balansen i sadeln än i tygeln och få ner hästen i mer avspändform och inbjuder mer till att komma med ryggen.



Detta också med att tårna ska peka frammåt. Blir lätt att man blir styv i benen och inte använder skänkeln, men återigen man måste vara där just den hästen behöver att man ska vara....

2010-09-11 @ 21:37:03 / URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Timmie

URÄSKTa mitt ordspråk! MED VAD I HELVETE VAR DET FÖR SVAR DU FICK!? haha jag dör nästan av skratt. Förlåt mig, jag hoppas inte du tar deras kommentar personligt. För det dom skrev talar väldigt mycket för sig självt!



Dom har då ett och annat att lära sig av livet!

2010-09-11 @ 21:40:18 / URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Timmie

Sv: De är så sant så! Bättre att kläcka ur sig något dumt när man får tunghäfta än att vara klok tydligen....

2010-09-11 @ 21:51:04 / URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Annika

Shit alltså!! Har tittat på den där bloggen ("proffsen") och man blir ju mörkrädd, och ännu mer när man ser hur de bemöter (befogad) kritik!! Sorgligt, känns som hela bloggen är bluff ju!

/Annika

2010-09-12 @ 22:45:49 / URL: http://chanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus