Jag har vart barnmorska

Igår var det inte en helt vanlig fredag.

Annica åkte iväg till Strömsholm med Albatros, och jag grejade i stallet som vanligt, red dressyr på DD
och åkte sedan iväg på möte samt lite andra ärenden.
När jag är i flyinges hästshop och pratar med Carro ringer Annica:
"Barnen tror att katten ska börja föda"

Jahapp! Bara att åka hem fort som bara den för att först "rädda" Bella som gått in i garaget, klättrat upp på taket
för att föda där. Vi fick ned henne och in på den inglasade verandan och la henne i lådan, men hon var fortfarande lite orolig och vankade omkring och ville in i huset.

Vi lät henne vara och barnen red lektion på ridbanan, sen åkte jag o köpte pizza och vi tittade på Idol. Jag hade kontakt med Annica på telefon och vi kunde ta in Bella om de inte verkade bli nån födsel ikväll.

Bara 30 min efter de så skymtade Ebba något som såg ut som en kattunge som ville ut! Snabbt ut med Bella i lådan och så lät vi henne vara i fred fast vi hade övervakning då o då såklart.

Bella fick 1 liten bebis!!! Och jag fick klippa navelsträngen o ta undan efterbörden (USCH!) jag har aldrig vart med om något sånt här tidigare, men de va ju tur att de inte va nån häst som skulle föla iallafall!

Nu på morgonen och förmiddagen har jag kollat Bella och de lilla livet, de verkar bara må gott och Bella tar hand om henne väl. De är första gången för Bella att få bebis!

Jag är iallafall glad att jag valt rätt yrke att inte bli veterinär eller barnmorska på riktigt - för de skulle jag absolut inte fixa! Jag ska dessutom avslöja att mina drömmar inatt endast bestod av katter och kattungar!


Såhär såg Pommac och Bobkatt ut när vi hämtade dem





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus