Nu tar vi fredagkväll!

Under em/kväll har jag skrittat DD barbacka i ridhuset ( SOM ÄR NYHARVAT O UNDERLAGET ÄR KANON NU HURRA!)

Därefter kom Astrid som jag har jobbat med. Idag hade jag säkerhetsväst på, eftersom jag inte längre hänger på henne i början så kan jag börja ha väst. (Jag anser att västen är ivägen då man hänger, behöver man snabbt komma av är västen klumpig o kan fastna, gör mer onytta än nytta vid dessa tillfällen)

Astrid var lite trotsig idag, hon försökte testa om hon kunde komma undan halterna och gjorde nått skutt upp o åt sidan i traven, inget läskigt men en ren test. Hon har nog kommit på den lilla damen att hon kanske kan komma undan då de blir jobbigt/tråkigt. Men både jag och Eva har väntat på att hon ska få sitt första "spel" så jag är glad att de kom nu.

I slutet av passet kom Lars ned med Shadow så då fick Eva koppla på longerlinan igen eftersom Astrid blev så fokuserad på snyggingen Shadow istället. Men de va bra miljöträning att få va i ridhuset med en annan häst samtidigt. Nästa pass tar vi på söndag.

Strax efter 18 så fodrade jag hästar, sopade fint i stallet och plockade undan lite grejer. Fick sms från Annica (de har åkt på Julias dansuppvisning) att de fanns mat på spisen ifall jag ville ha. Åh jag som just gick o funderade på vad jag var sugen på, utan att ta för lång tid. Jag gick in o tog för mig av maten. Biffar, potatisgratäng, sås och sallad. Såååå gott!

Nu väntas Idol o sen får jag se om jag väljer se Masjävlar som går på Svt kl 22 eller Spartacus på tv6 samma tid. Till de har jag varken chips ellr godis utan: FRUKTSALLAD!
Kommentarer
Postat av: anna

Hoppas att du får en trevlig kväll=)

2010-11-19 @ 20:47:56 / URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anna

jag håller på Jay

2010-11-19 @ 20:58:51 / URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: emma

SV: visst är han!

inte min dock längre ;(

2010-11-19 @ 21:17:31 / URL: http://ryttareinorr.blogg.se/
Postat av: ♥ Angelina

Sv: Den är superbra, verkligen sevärd! Kram

x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

2010-11-19 @ 21:50:14 / URL: http://aslanx.blogg.se/
Postat av: emma

SV: ja, så kan man ju också se det såklart..

men han var lite för gammal för att kunna utveckla som jag ville, med sina 24 år, kalarade han endå enskata hinder på 1.15 och är bara 130 cm hög, och vi hittade ett jättebra sista hem till honom..!:)

2010-11-19 @ 21:59:54 / URL: http://ryttareinorr.blogg.se/
Postat av: Camilla

Håller med dig om västen i det fallet. Man blir lite klumpig och inte lika kvick i den vilket gör det riskabelt.Härligt att hon va snäll Astrid!

2010-11-20 @ 21:21:51 / URL: http://hastskotare.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus