Söndagkväll

Testade Panoramafunktionen på mobilen o detta blev de enda bra resultatet, eftersom DD hade svårt o stå stil var de svårt att ta 3 bilder på raken.

Nu har jag tagit söndags kväll med Olympia på tv. Shit vilka duktiga ryttare vi har - SYND att båda våra Svenska stjärnor rev sista hindret. Malin var särskilt värd en felfri snabb ritt på Tornesh - han hoppar helt fantastiskt!
Men vilken fantastisk omhoppning! Surt att de slår varann med bara hundradelars skillnad (vet själv hur ONT de gör!)

Har skrattat så jag fått ont i magen. Under bilturen hade vi namnlekar. Vi hade pojk/flicknamn, djur o artistnamn. En börjar ex Anna och den sista bokstaven får den andra fortsätta börja ifrån, Anna, Amanda, Alma, ja de blev så mycket A-namn så de fanns inga kvar! 

Imorn börjar verkligen nedräkningen för hemfärden som går av på Onsdag (nån gång, måste kolla upp exakt NÄR tåget åker (OM DE NU GÖR DE ALLS?! ) ) Sen är de julhelg, födelsedag och nyår! Längtar så himla mycket efter sällskap, god mat, skratt, shopping och massa fest!

Imorgon kan jag försöka lova att påbörja guiden genom de dressyrprogramet ni röstat fram, just nu ser det ut som att LC:1 leder med 3 röster mot LA:1.ans 5 röster. Vill ni hellre ha guide i LA:1 eller nått av de andra alternativen så röstar ni -->>här.<<--


Kommentarer
Postat av: Nadja

Hihi, snön går liiite ojämnt ;)

2010-12-19 @ 22:38:50 / URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla- Lär dig knoppa

Blev en cool bild! Vet hur det är att försöka knäppa bilder när pållen yr runt som en vilsen höna, min tant är likadan.Hoppas tågen går för dig så du kommer fram o i någorlunda tid.

2010-12-20 @ 16:33:55 / URL: http://hastskotare.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus