Rapport om min långa dag!

Hej på er!

Idag har vart en lååång dag. Igår kom vi hem från festen efter 02.00 pga vädrets makter, lite lämning o hämtning o ja. Men vi kom hem och jag somnade som en stock.


Färdig för fest

Gick upp idag kl 07.45 och insåg ganska snabbt att nej, min bil kommer inte kunna ta mig till Malmö idag.
Lars var snäll o skjutsade mig och jag hann tid trots halkan - var jätte många bilar i dikena!


Hästhagens gård by morning

Hade lektioner på MCR. De 2 första grupperna skulle träna på att rida kadrilj! Blev mycket provisoriskt då de själva inte fått göra ett eget program - vilket jag tycker är mycket roligare! Men de blev musik och faktiskt goda resultat till slut! Sista gruppen var särskilt gulliga o hade köpt en liten present! (Då har jag bar vart där idag o lördagen innan) TACK!

Efter lektionerna svidade jag om o gick över parkeringen mot Jägersro centrum. Där hade jag himla flyt, eftersom jag tagit med mig en alldeles för liten väska, och hade dubbla jackor, termosar, rejäla stövlar så kändes de läge att hitta ett förvaringsskåp att slänga in de i medan jag gick o shoppade. Hann bara gå ett par meter så hittade jag EXAKT de jag behövde!
Gick till frisörsalongen och hade tur som fick tid bara 45 min senare! Hann julklappshandla åt 2 barn innan jag fick sätta mig i frisörstolen - stackars frisören hade de kämpigt med mitt tjocka, tjocka hår, men de blev himla fint! Gud så skönt de känns!

Efter frisören tog jag en smörgås o lite dricka på ett café då jag inte ätit på hela dagen (är aldrig hungrig när jag inte sovit mina timmar) Sedan köpte jag ytterligare julklapp till 3.e barnet så nu är de avcheckat!!! Är himla nöjd.

Till mig själv roffade jag bl.a. åt mig det här armbandet som jag velat ha LÄNGE! Fanns endast ett ex. kvar på en liten krok framme vid kassan. 49 kr på Hööks alltså.

Plockade även på mig ett solpuder, värktabletter (inte särskilt kul) ansiktsrengöring + dagcreme och nya numret av tidningen Euqipage.

Lars + ungarna kom o plockade upp mig o så åkte vi hem och vi fick middag. Lars hade spelat in sista kvarten av handbollen - jag hade inte hört resultaten så vi såg det med spänning och de ÄR TILL FINAL! Shit vad duktiga de är alltså! Ska bli kul att se finalen!

 

Det var en liten rapport om min lååånga dag. Imorgon ska jag hinna blogga lite mer! Glöm inte att ni kan vinna bloggsvar! Klicka här för regler!

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Fullt upP! Skulle också behöva klippa mig men har inte råd efter julklapparna. :P Som tur är få rjag låna mammas bil nu. Så dåligt plogat så vågar inte riskera att fastna med min

2010-12-19 @ 08:56:30 / URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus