Har ridit Astrid med "euFÅRisk" publik!

[OBS BILDER KOMMER!]

Under kvällen har jag arbetat med Astrid o de gick fantastiskt bra! Jag hade förstås glömt säga till Annica att vi skulle rida under kvällen så fåren var ju inne i ridhuset!!!
Men de gick alla tiders, Astrid var mest nyfiken och fåren likaså. Dock höll de sig på lägligt avstånd från oss. Bra miljöträning om inte annat!

Eva-Marie longerade först i båda varv som vanligt för att kolla läget. Sedan satt jag upp o skrittade, först fortf. med longerlinan ikopplad, provade start och broms som vanligt. Travade ett varv på volten innan hon släppte oss.

Sedan travade vi på volten och  följde  fyrkanten så fåren fick "fly undan lite". Astrid brydde sig inte om dem ett smack. Fick fram en riktigt fin trav med bra framåtbjudning så vi pausade lite innan vi försökte på lite galopp ur den bjudningen. Eva-Marie fick hjälpa till något med pisken bakom (obs utan att röra vid henne) o jag använde både uppmuntrande röst o skänkelhjälp. Jag var noga med att ta fram innerhanden ordentligt o sen kom galoppen!
Man får ju verkligen räkna med att de blir den galopp de blir men hon var fantastiskt duktig. Vi vilade lite o tog ur andra varvet också - lika bra där! Så himla fin!
Gick även över de 3 bommarna som låg framme o hon gick snällt över som inget annat.

Kommer bli toppen när vi kan komma ut i skogen o få draghjälp ute, galoppen kommer ju bli så mycket lättare när inga väggar o mycket svängar hindrar galoppen ngt.

Det här var ungefär 14.e gången jag ridit henne, så hon är en väldigt intelligent, sammarbetsvillig o positiv häst.
Kommentarer
Postat av: Olivia

Åh tack så jätte mycket ! Ska vi bevaka varandra på bloglovin?

2010-12-08 @ 15:30:05 / URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Jojo

Hahaha, har ni FÅR i ridhuset?

2010-12-08 @ 18:26:32 / URL: http://jojjooo.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus