Nyinflyttad skåning!

Så har den dagen kommit. Dagen jag inte alls hade räknat med, eller trott skulle komma. Men det blir aldrig som man tänkt sig och den tjej som en gång sa: "Jag kommer aldrig att flytta till skåne" flyttade just till skåne. Närmare bestämt hästhagens gård strax utanför Eslöv.

Vad i herrans namn gör jag då i Skåne? Jo, jag flyttade hit tillsammans med min häst (anländer med lastbil imorgon em.) för att träna, tävla och jobba! Hästvärlden känns väldigt stor här nere då jag har flyinge endast 20 min ifrån och vackra hästgårdar vart man än går.

Jag har just startat mitt eget företag: Eleonors häst & ridverksamhet som precis som i beskrivningen till vänster handlar om att jag erbjuder ridundervisning för ridskolor o privatpersoner, alla åldrar och nivåer samt motionsridning av hästar och stallskötsel. Jag hoppas kunna bilda mig ett stort kontaktnät med både erfarna och mindre erfarna ridsjälar som brinner för intresset precis som jag.

Så välkommen säger jag till mig själv, välkommen till dig och min blogg och välkommen att höra av dig om du vill att jag ska arbeta för er eller på ridskolan.

Mvh / Eleonor



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus