Clear round resultat!

Åh nu är jag trött! Har hoppat 2 hästar idag med okej resultat. Dacke och jag var verkligen inte i form för att klara av 1m runda felfritt men vi gjorde ett tappert försök och lille vän vad han ställer upp när piloten rider så kasst. Fick helt okej anridningar på ett par hinder, resten var bara...blä. Går inte att beskriva känslan och min inställning för dagens runda, jag var själv inte ens klar på att jag skulle vara med på Dacke från första början men det blev som de blev.


Dagens bana innehöll 9 hinder med mycket svängar samt ett 10.e hinder som kallades jokerhindret. Ett smalt hinder (kort bom) uppe i luften, tomt emellan och på marken låg de påsar med morötter. Valde att hoppa detta hinder, fick ett otroligt tryck i honom och perfekt avsprång så jokerhindret var de bästa språnget. Lille, lille Dacke, tack!

Blir lite dåligt med bilder just nu eftersom jag inte kickat igång nya mobilen än. När jag gör det lovar jag bättre bilduppdatering. Dessutom kan jag avslöja en kul överraskning i veckan som jag har att se fram emot!


Kommentarer
Postat av: Linnea S ♥

Sv: Ja, det var jättebra övningar! Det är bra att ha lite tips när man själv har dålig fantasi ;)

2012-02-05 @ 20:43:22 / URL: http://neaseevers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus