Dagens Dacke

Idag var Dackes "andra hälft" oppe i cafeterian tillsammans med andra personer och hade möte. Därför var de för dagen lite extra viktigt att visa min och Dackes bästa sida för dagen!



Som vanligt var han lite krånglig just i början. Traven känns loj samtidigt som han känns "springig" framtill. Höger galoppen kändes OK och vänster inte alls lika enkel. Efter lite skritt red jag sjänkelvikning så som den ser ut i LA:1 Dvs. Vända upp från bokstaven A - rakrikta ett par meter och sen rida sidvärts undan höger/vänster till väggen.

Jag gjorde ett par gånger fram och tillbaka i skritt och sen i trav. Dacke blev lite för ensam i arbetet där ett tag, så fort jag vände ifrån A tog han sin vilja igenom och påbörjade skänkelvikningen. BUSE! Så jag fick rätta honom ett par gånger - han får ju faktiskt vänta lite på piloten också! (;

Sen jobbade jag i galoppen, även som i en programdel i LA:1. Vänster galopp rider ifrån A halvt igenom och forsätter i förvänd. Vänster galopp enkel men höger galoppen svårare! Han tjurade ordentligt i den högra förvända men släppte till fantastiskt fin i vänster.



Avslutade med att galoppera honom i höger varv på en liten volt för att få lite samling.

Är nöjd med honom. Imorn ska jag se ifall jag hinner hoppa ett par språng eller om jag gör de på Onsdag istället. Måste ju hoppa lite grann inför Söndag tänkte jag! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus