Läsarnas kommentarer ang. Curling i ridsport

Efter att ha lagt upp inlägget om Curling idag (de hamnade rätt långt ned i bloggen eftersom de var ett utkast från början så jag publicerade inlägget igen för de som inte följer via bloglovin ex.) har det fått mycket respons i form av länkning och mycket kommentarer!

Överlag kan vi alla hålla med om att vi hästtjejer är på ett sätt bortskämda - varför då? Jo, vi har hästar, vi har utrustning, vi har ridkläder, tränar, tävlar stallar upp hästarna, och vi vet att hästsporten är bland de dyraste, inte själva hästen utan de rörliga kostnaderna runtomkring! Även om man rider på ridskola kan en termin kosta flera tusen kronor!

De vi hästtjejer DOCK oftast, väldigt ofta är riktigt bra på de är att jobba. Vi går ofta upp både vardag och helg för att jobba och ta hand om hästarna, träna och tävla tidig morgon till sen kväll. Vi sliter i stallet med de ena o än de andra, i alla väder! Vi jobbar på helt enkelt!

De som jag tycker gränsen går för just curling och bortskämd, är de ryttare som hunsar runt sina föräldrar, gapar o klagar, som aldrig är nöjda eller ens tacksamma. Blir tjuriga på tävling när de går dåligt, skriker o fäktar med armarna när det är fel schabrak, köp nytt, köp ditt, köp datt. De är skillnad på föräldrar som hjälper till att betala, skjutsa och mocka nån gång, till de som alltid, alltid gör de.

TACK FÖR ALLA KOMMENTARER. HAR INTE SVARAT PÅ ALLA men tycker att ni alla har goda tankar om detta och tycker de är kul att ni ärligt skrivit om ni känner er bortskämda. :)












Kommentarer
Postat av: Erika

sv;

Tack :)



Gllar när det är lite färg, och de syns. :D

2010-11-11 @ 20:39:05 / URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Lina - Mitt liv med hästarna

Jag har ju nästan också en guldkommentar! En bortskämd och kaxig liten unge som rider på SM-ponnyer var ute på en lokal för att vinna rosetter, medan en annan kämpade på som bara den för att ens komma runt banan. Besvikelsen när hon inte vann var ju inte att undgå, och när hon vann, var hon inte ens glad utan frågade mamma "Kan vi inte åka hem nu så jag kan möblera om mitt rum!?". Hur kul är det då?!?!

2010-11-12 @ 21:20:25 / URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus