Söndag

Nu tar jag Söndagkväll efter en heldag i stallet! Kan gladeligen bocka av hela långa listan jag hade o göra. Dacke fick en mysig uteritt i skritt, trav o galopp tillsammans med stallägaren o hennes pigga 20-åring!

Kul att många redan visat uppskattning på galoppövningen! Om ni rider den i veckan får ni gärna skriva en reflektion över hur de gick! :)

 


Kommentarer
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

haha det måste vara den största felsägningen jag hört ;)

2011-10-09 @ 19:58:15 / URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv: ärligt atalat vet jag inte varför hon inte vill galoppera, hon är svår att få grepp om. Hon var likadan i traven förut men det har efter träning i stort sett försvunnit så jag tror bara på beröm när hon fattar och att man sedan succesivt bygger upp även galoppen. Hon är lite sen och har en del märriga fasoner i sig så allt tar lite längre tid med henne. Men hon är kollad av vet i våras när hon var 10 ggr så jobbig och i nästa vecka kommer massör för att känna över henne bara. Men det är ju på gränsen att jag vill ge upp med henne för det är väldigt jobbigt och tar väldigt mycket energi från mig :(

2011-10-09 @ 20:24:03 / URL: http://memylifemyhorse.blogg.se/
Postat av: kajsa

vilken fin häst! :D

2011-10-09 @ 21:53:20 / URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Emma ♥ Lydia

Fin blogg! Ska vi följa varandra via bloglovin?

2011-10-10 @ 07:06:11 / URL: http://youngrider.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Jag har en travare som jag nyligen har upptäckt att hon älskar att hoppa när vi är ute och rider i skogen, funderar på om jag kanske skulle börja löshooppa henne. Men ha aldrig gjort det tidigare så har du några tips på hur jag ska börja och hur jag ska göra? :)



2011-10-10 @ 12:39:55 / URL: http://johannaavvattnesta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus