Falsterbolistan!

Har ändrat från dagens till helgens!


Helgens Entrépris: Visst kostar de en slant men vad värt de är att faktiskt ha läktarplats! Skönt att kunna sitta och njuta av alla underbara ryttare, hästar och fina ritter jämfört med att stå och trängas på en gräskulle.

 

Helgens väderlek: Riktigt trist under fredagen att nationshoppningen gick under regn, blev riktigt halt för ekipagen på banan - dock strålade solen just när Rolf-Göran red in på banan för sin andra runda.

Helgens lunch: Ena dagen blev de fish n' ships som smakade riktigt bra, en annan dag blev de en pasta med pesto och feta just vid framhoppningen. Tyckte de fanns goda lunchmöjligheter i bra prisklasser!

Helgens snyggaste runda: Det går inte att slå Rolf-Göran i den här kategorin för han bara gör de som ingen annan kan efterlikna! Angelica Augustssons runda var spektakulär men allt annat än snygg, hon hade riktigt mycket tur på bommarna och de alla pratar om: När hon tappar stigbyglarna emot sista kombinationen!

Helgens "fail": Vet inte huruvida arrangörerna eller funktionärerna har failat på något vis - inte vad jag märkt iallafall men Peder Fredricsson imponerade inte alls med sina 2 rundor med 8-10 fel. Självklart handlar det mycket om dagsform och jag är absolut inte den som säger att han är kass för klart karln kan rida! Tyvärr är de inte många nollade rundor han har satt under året.

Dagens sötaste åskådare: Jag la tyvärr inte märke till nån söt åskådare eftersom jag anser att hundar kan stanna hemma än att dras med i en extremt varm och folkfylld miljö. Klart alla kanske inte har nån hundvakt och att hunden (ännu) värre blir kvar i bilen (dödsfälla) men det är min åsikt.

Helgens shoppingmöjligheter: Jag la inte mycket energi på shoppingen men jag kan tänka mig för den organiserade shopaholicen var detta rena rama paradiset. Tyvärr är det mycket prylar på liten plats + många armbågar som trängs. Gud tackar för att de flesta tog emot kortbetalning!

Helgens onödigaste köp: Jag tycker iallafall inte att de är ett dugg roligt att köpa en Falsterbopiké att springa omkring i hemma...men tydligen gick de åt som bara den i alla storlekar!

Helgens fundering: Nog för att ridkläder är bekvämt och snyggt - men i mitt fall som lever i ridbyxor och märkespikér fullkomligt kräks när andra på "fritiden" bär ridplagg... inget jag bör lägga energi på men jag bara undrar: WHY?!

Helgens saknad: Jag hade velat se att Tidningen Equipage hade en monter - eller ännu bättre: Bloggmontern!

Helgens lärdom: ...om vi fortsätter på spåret om pengar. ALLA tar inte emot kortbetalning av anledningar så ta med dig cash i plånboken som täcker iallafall dina matkostnader för dagen - hett tips till er som stod i den långa kön till bankomaten... säg 30-40 min?

Helgens ödmjukaste: Hur glad blir man inte över Patrik Kittels ödmjuka svar och tacksamhet emot publik, arrangör o för att inte tala om sin fina häst. Tänk på bara ett par år så har de gått från ett halvdant ekipaget till Sveriges ledande i dressyrsverige! Ska bli ett nöje att få heja fram dem i EM och OS!

 



Kommentarer
Postat av: Linda

Vad söt du är, tack! :)

2011-07-11 @ 22:33:04 / URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Emily - RYTTARDUON

Jag tycker maten är urkass på Falsterbo, finns inget ställe med sämre mat i mitt tycke, svindyr och äcklig :P

2011-07-11 @ 23:44:49 / URL: http://ryttarduon.blogg.se/
Postat av: stuffstuff

JUST NU 10% RABATT PÅ ALLTING I BLOPPISEN!

tre ord: fynda fynda fynda!

KRAM

2011-07-12 @ 15:55:02 / URL: http://stuffstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus