Underbara Måndag!

Gick opp tidigt för att bege mig till tandläkaren. Dagens mission: "Karva tandkött". Hur låter de? Inte så mysigt va. Men hela besöket tog inte mer än 15 min o faktum är att den där bedövningssprutan inte ens kändes! Skönt besök ändå.

Svängde förbi stallet för att för första gången släppa ut mina hästar själv haha. DD såg till och med lite förvånad ut. Jag har mockat o fixat allt. Dacke vilar idag den lille gubben.

Hem för att få äta frukost "på riktigt". Öppnar min mejl och till min stora glädje har Emelie, som vann Kingslandmössan svarat snabbt så nu är tävlingen avgjord, tråkigt dock för "första vinnaren" men regler är regler!


Sedan har jag fått ett annat mejl som bygger på de "hemliga uppdraget" jag var på förra veckan. Ho ho ho! Är så glad och spänd och ni är förstås jättenyfikna (ni skulle bara veta min stackars mamma) men jag kan inte säga något ÄN!

Jag tänkte börja skriva: Den här måndagen kan bara bli bättre (syftade på tandläkaren) men nu får jag nästan skriva: Den här måndagen kan INTE bli bättre än såhär!


Kommentarer
Postat av: Marie

Va skönt att det gick bra hos tandis! Var också hos tandläkaren nyss och det var helt ok.

2011-12-05 @ 10:53:22 / URL: http://stallbrannebo.blogg.se/
Postat av: Lina - Jultävling i bloggen! Vinn schabrak, stigbyglar eller hovlack från Smeagårdens Hästshop

Spännande!

2011-12-05 @ 18:27:19 / URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus