Stilguiden: Matcha "rätt"

Vad är snyggt på respektive häst o utrustning?
Här är mina favoritmatchningar!

Skimmel jag älskar skimlar med bruna detaljer på utrustningen så som sadel o träns o benskydd. Sen tycker jag också en skimmel är snygg i dess "egna färger" som svart, vitt eller grått.

=
Mörkbrun/svart häst skulle jag kunna våga med mer färgstarka schabrak el. benskydd/lindor. Ex orange är en färg som jag tycker är snyggt särskilt på mörka hästar dock med måtta! Sen är ju vita lindor o schabrak m.m som "den lilla svarta" i vår hästvärld är den inte? De funkar på ALLA hästar.
=

På min "alldagligt" bruna häst hade jag bestämt (innan jag ens visste att jag skulle köpa häst) att jag skulle ha vinrött. Har bl.a. på schabrak o lindor i vinrött, dock tycker jag de är snyggt att även blanda vinrött/mörkblått. Färg på övrig utrustning som träns och sadel föredrar jag svart.

= <- vinrött/blått ländtäcke!

En svartvit skäck skulle jag kanske välja just svart/vitt o på brunvitskäck brunt/vitt. Sen för o "hotta" upp de klassiska lägga in små "pastelliga" detaljer!

=

Har ej tagit med alla färger av olika skäl (1, att jag själv inte äger bilder på fux, black m.fl) men vill ni ha min synpunkt o idé o färg på en annan hästfärg så mejla gärna bild till mig! :)

Vad tyckte du..?

Kommentarer
Postat av: Sarah

Svar: jag har stått där sedan första oktober :)Jag tycker skimlar passar bra i rosa och alla hästar ska ha svart läder (: marin går ju hem på de flesta hästarna också... :p

2010-12-08 @ 22:55:40 / URL: http://tophorses.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker om att matcha i hästfärg, dvs skimlar i grått/svart och någon stark färg som ex. röd. Bruna hästar kan ju ha allt typ, gärna marinblått, dock lite trist. Svart/mörkbrun häst är fint i brunt!

2010-12-08 @ 23:02:43 / URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Anonym

Hejsan! Kika gärna in hos mig om du gillar en blandad blogg som handlar om allt ifrån min vardag, musiktips eller varför inte senaste klädmodet och kändis-skvallret!(Om du inte gillar reklam får jag ursäkta)

2010-12-09 @ 00:33:17 / URL: http://kriisitiinjonsson.blogg.se/
Postat av: linnea forss

Jag tycker vitt är snyggast på alla hästar, vita lindor = mums! Eller svart, lixom stilrent. :)

2010-12-09 @ 07:13:54 / URL: http://linfor.blogg.se/
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Hade matchad annorlunda :P

2010-12-09 @ 10:48:02 / URL: http://cathie.se
Postat av: Beatrice Burvall

tycker det är svårt det där med färg. har en väldigt mörkbrun häst (ej åt det svarta hållet utan "bara" mörkbrun") svårt att hitta en färg som känns perfekt (som tex grått till skimmlar är supersnyggt!).

just nu kör jag på brun/beige. men skulle vilja ta in en till färg utan att det ser dumt ut, då hon är rätt lurvig och kraftig (korsning halvblod/connemara) vill jag inte få tankarna att gå åt ponny/travar/nordis. Har nått rosa och lime schabrak som lyser upp lite, men de känns lite mer sommriga ^^

2010-12-09 @ 12:49:34 / URL: http://beawall.blogg.se/
Postat av: Ida

Låna bilder på Ullisen om du behöver en fux som ex. :)

2010-12-09 @ 22:14:34 / URL: http://inridsport.blogg.se/
Postat av: Evelina Bohlin- Satsande ponnyryttare

du verkar ha bra koll på utrustning:)

och jag har hittat en jacka som finns på denna adress:http://hoppbrudarna.blogg.se/2010/december/jacka.html#commentvet du på ett ungefär hur mycket den kostar :D

2010-12-12 @ 18:05:10 / URL: http://hoppbrudarna.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Min brunskäck är lite för tuff i personligheten för att jag skulle kunna lägga på henne pastellfärger, men har du något annat förslag?? Du kan ju se henne på min blogg ;)

2011-09-11 @ 00:13:49 / URL: http://alexisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus