Lång men trevlig dag!

Hej på er! Nu ligger jag raklång i sängen, mätt o matt men nöjd.

Började med att vakna kl 06.01 imorse o insåg att jag fick sova 2 timmar till. UNDERBART! Vaknade pigg o glad 7.45 så jag gick upp då. Ute var de +grader o regnigt. Mycket snö hade töat bort, gött eftersom bilen är snäll att öppna dörrarna på då.

Åkte till Malmö Civila ridklubb (där jag skulle vikariera 4 timmar) och hittade dit! Blir alltid så mallig när jag hittar till nya ställen på första försöken! Vägarna går ju i varann i Malmö, vägar överallt, skyltar o pilar o bilar men jag hitta!

Fick lite listor på namn o hästar, hon som jag träffade först förklarade lite snabbt hur hästarna var osv. Alla hästar i 1.a gruppen var otroligt gröna o nya i ridskolan. Dagens tema: Galoppfattningar. Hmm kanske inte den bästa kombon.

De va en vuxengrupp o de skötte sig galant trots hästar som var på tårna. Vi gjorde övningen: Trav - galopp - skritt på volt o skritt - galopp - trav, för att de skulle få utföra fattningar från trav o skritt. Detta gav jättebra resultat o jag tror gruppen var nöjda.
Nästa grupp var även där glada vuxna. Där var även Celina med! Celina som vi hade här en stund som jag red på ni minns? Hon verkade hade kommit in sig bra i verksamheten, ganska pigg o vaken, men tydligen mångas favoriter! KUL! Denna grupp fick även dem öva galoppfattningar men med lite "lättare" övning med fattningar i hörnen - galopp på kortsidan o sedan övergång o tempoväxlingar på långsidan.


Gulliga Celina

3.e gruppen var en barn grupp där de skulle ha teori en stund först. Jag gick igenom hur man tog av på täcke, borstning av häst och lite vad hästens uttryck betyder (öronen bakåt, framåt m.m) Sedan red de 45 min i ridhuset. Fick tyvärr en avramling men jag har aldrig sett en unge hoppa upp på hästen så snabbt efter en avtrillning! Så de gick bra.

Sista var en drop-in ridning de va 5 elever o även där gick de smärtfritt.


Om ni trodde min dag var slut här så har ni helt fel!
Nu fick jag ytterliggare en uppgift att ta mig från ridskolan till Malmö Central. Att köra i storstäder är inte min kopp te men, JAG HITTADE! Så nu är jag ÄNNU malligare!
Lars var bjuden på middag så jag fick följa med. De var julbordsbuffé så mätt blev man ju. Trevligt sällskap också. 2 timmars middag trodde jag att vi skulle hem, men icke. Vi gjorde en snabb avikare för att kika på en häst som kommit från Irland som ska vidare till Danmark imorn. Lars ville titta till den så allt stod bra till. En jättefin o käck häst - som mådde bra. Skönt!

Bild från google.seSEN åkte vi hemåt och NU ligger jag som sagt raklång i min säng, mätt, matt o nöjd.
Kommer somna till filmen Sex&TheCity som visas på TV4 ikväll.

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus