Fullspäckad dag!


Såhär ser det ut där jag bor!

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Jag gick upp 7.30, åt frukost och såg på nyheterna. Kl 8 gick jag ut till stallet där jag fick lite arbetsuppgifter. Jag mockade åt samtliga hästar och tog sedan ut Disen på lina ner till ridbanan då Lars skulle kolla henne. Hon var bra till vänster både på hårt och mjukt underlag, men lite mindre tillfreds i höger varv på de hårda underlaget. Han tyckte dock att de inte var något allvarligt och att jag skulle skritta och så småningom rida igång henne! Hoppas nu bara att hon blir helt frisk så jag kan börja träna och rida på riktigt!!!

Efter 10 fikat begav vi oss mot Bosjökloster. Ett jätte fint ställe där förberedelserna för jakt och fiske mässan är igång! Förutom mässan bjuds det på nationella hopptävlingar, uppvisningar m.m. Därför har jag ända fram till lunchtid hackat, ryckt och rensat gräs och ogräs av alla dess slag runt hela ridbanan där uppvisningarna ska ske. Efter lunch han jag med att måla några knutar på speakervagnen men efter det var jag fri att åka hem. För att läsa mer om mässan eller tävlingarna gå in på följande länk:
http://www.skanskajaktfiske.se/hoppningar.html

När jag kom hem hämtade jag in Disen och sadlade henne för en sväng på ridbanan. Jag skrittade henne både på tygeln och med lång tygel. Hon kändes fin! Sen skrittade jag ut en sväng - förbi getterna för att hon skulle få kika på dem. Hon tycktes inte vara särskilt bekymrad över dessa små lustiga djur som för dagen försökte smita ur hagen!

När Disen var klar hann jag med att äta lite mellanmål innan ridlektionen satte fart. Idag hade jag 3 elever. 2 av ungarna härifrån och en kompis till dem. De fick lära sig att rida noggranna hörnpasseringar med hjälp av bommar utlagda i varje hörn - därefter fick de också göra en kvarts framdelsvändning och det lyckades dem faktiskt förvånansvärt bra med! Dock var en lite bekymrad över hur lite galopp det var idag, men att de skulle hon ta igen imorgon.

Nu är jag färdig för dagen och ska laga till något att äta! Imorgon är det redan fredag! Dagarna går fortare än kvickt!
/ Eleonor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus