Bosjöklosters mässa + tävlingar

Oj vilken dag! Om föregående dag med förberedelser inför helgen var fullspäckad så var denna dag ännu mer späckad!
Morgonens uppgifter bestod av att putsa det sista. Jag flaggade in de  sista hindrena, krattade upp de sista löven och broddade lasses häst som han skulle visa "demo" på . Allt flöt på jättebra och Lasse visade derby banan galant!

Strax efter 12 hjälpte jag Annica med hennes häst Elegido, hon och en vännina skulle göra en uppvisning av sina P.R.E hästar. Dock när vi just tagit ut hästarna öppnade sig himlen och en redig regnskur börja. Elegido blir helt galen av regn så han fick vi snabbt ställa in igen. Regnet avtog och vi kunde lasta ut och jag longerade honom under tiden Annica gjorde ordning sig själv. Kl 13 red de pampigt in på arenan till musik och jag fotograferade som bara den!

Detta är bilder från förra årets show - bilder från idag kommer så fort de är upplagda! Annicas egna blogg är:http://kennelhotpots.blogspot.com/



Efter showen var mina arbetsuppgifter över. Jag tog en kaffe och toast och såg Derbyfinalen innan jag jagade efter alla ungar som skulle med hem. Klockan hann bli strax efter 17 när vi kom tillbaks till gården. Ungarna ville givetvis rida ändå så det var bara att ta in alla ponnysar och bedriva miniridskola igen! Jag red DD samtidigt och travade tom lite grann - det kändes bra! Andra gånger har jag tydligt känt att hon vart oren men nu kändes hon givetvis inte särskilt mjuk och lössgjord som smör - men klart inte helt halt heller!

Alla ungar och ponnysar var jätteduktiga idag! Julia - en av tjejerna som tävlar hoppning med sin ponny Herkules, tycker jag kan likagärna starta ett lättare dressyrprogram också. Idag fick hon jättefin kontakt med sin ponny mellan hand och skänkel att han sökte sig nedåt och tog ett stöd på bettet.

Det var en liten uppdatering om dagen - imorgon ska jag återigen infinna mig på Bosjökloster - vem vet när jag orkar skriva igen? :)

/ Eleonor

Bilder som Annica tog vid DD's ankomst! Se så fin hon är!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus