Typiskt hästfolk, "taggarna" utåt.

Okej nu är jag lite less på att alla länkar diverse krönikor och debattsidor, kommentarsfält och andra spydigheter om Rolf-Göran Bengtsson, ja ni vet om vad, eller gör ni det?

Rolf-Göran Bengtsson har vunnit Jerringpriset - all heder till honom, jag ringde själv och röstade och jag visade min stora glädje på facebook.
Men om vi sen ska få en trevlig relation till sportjournalister, ja en relation med icke hästvetande människor ö.h.t, så kanske det är dags att vi slutar bemöta alla på vårt "spydiga" sätt likaså?

Det är ju rena helvetet på alla sidor där vi öser skit över journalister, att de inte vet något om nånting, - nä de är ju inte så konstigt då de inte haft ridsporten under näsan särskilt länge.

Visst borde vi få mer plats - men har ni ens märkt att vi faktiskt fått det mer och mer under årens opp, vilket RGB bevisade i Måndags kväll då siffrorna visade på hur mycket svenska folket stöttar honom, och ridsporten.
Så snälla - sluta koncentera er på hur "dumma" alla är och glädjs åt segeryran, jag tror RGB om nån skulle uppskatta att ni gjorde det!

Kommentarer
Postat av: Camilla Persson- Vintertäcke mm till slau

Känner bara "suck" åt hela cirkusen som blev. Varför bry sig?! Han vann helt rättvist och överlägset, låt småbarnen leka i sandlådan om det är på den nivån de är för jag har slutat rasera andras sandslott på pinkiv.

2012-01-18 @ 23:28:13 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus