RIDSKOLEMÄSTERSKAP 2011

Det här vill jag uppmärksamma eftersom så många rynkar näsan åt de som rider på ridskola. Och hur många gånger har man inte hört att: "man lär sig ingenting på ridskolehästar..."

Är DU Sveriges bästa

ridskoleryttare?



Agria Ridskolemästerskap är öppet för:

  • Dig som rider i ordinarie verksamhet, på skolhäst på någon av de närmare 500 ridskolor som genom sin ridklubb är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.
  • Ryttare på ponny i åldern 13 – 18 år.
  • Ryttare på ridhäst med lägsta ålder 15 år. Ingen övre åldersgräns.

 

Målet med Agria Ridskolemästerskap är att hela Sverige skall få se goda representanter från vår helt unika ridskoleverksamhet, där vi satsar på helheten med både ridning och hästkunskap.

Agria Ridskolemästerskap avgörs i stilbedömning. I dressyren avgörs detta i bedömning dressyrryttartävling och i hoppning stilbedömning. Det gäller alltså att rida bra på alla sätt för att bli ridskolemästare!

Delsegrare i varje gren

Finalen i årets Ridskolemästerskap kommer att äga rum på Strömsholm den 19-20 november. Tävlingen avgörs över två dagar med dressyrryttartest, stilbedömning i hoppning och prov i hästkunskap. En ridskolemästare på ponny och en på häst ska koras, men även delsegrare i varje gren – en i hoppning, en i dressyr och en i hästkunskap.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker det är ett bra komplement att rida på ridskola. Jag rider lektion där i perioder för att få rida storhästar och färdiga hästar då jag mestadels har haft yngre hästar. Agria ridskolecup tycker jag är en väldigt bra idé och det skulle vara väldigt kul att som ridskoleryttare få chans att få delta.

2011-09-04 @ 13:59:12 / URL: http://memylifemyhorse.blogg.se/
Postat av: Julia - tävla om röda Premierelindor på bloggen!

Jätte kul att det finns!

2011-09-04 @ 14:59:43 / URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus