Hallo!



Har ägnat hela förmiddagen åt att se på 4-åringar som gjort hopprov och gångartsprov. Intressant och lärorikt! Såg tyvärr inte en enda avkomma från Camaro M vilket var lite trökigt...

Förvånar mig otroligt mycket hur en del "visare" ser så otroligt nonchalanta ut och vid visning av sina hästar nästintill släpar benen efter sig. Svårt att visa opp sin häst på bästa sätt när man själv inte har nån "aktivitet" i gången. Haha.

Roligt är det att själv gissa sig till vad domarna ser och ger för poäng. Man bevisar att man inte  är helt ute och cyklar iallafall! :)




Kommentarer
Postat av: Sanna

Om jag jobbar som funktionär på en tävling så brukar jag vara domarsekreterare, och de gånger man hinner titta på hästarna (och inte bara skriva som en galning) så brukar jag fundera på vad jag tror att de får för poäng. När man dessutom får höra domarkommentarerna och deras poäng så är det ett bra tillfälle att lära sig mer!

2011-09-10 @ 21:25:08 / URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Nilla

Det är så roligt att titta på unghästarna tycker jag. Nästa helg är det min tur då kvaliten (och 3års för ponny) går här uppe (i stället för det som blev inställt när Loa blev dålig). Ska bli kul!

2011-09-10 @ 22:15:26 / URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus