Hängig


Hej på er!


Känner mig inte alls pigg och kry som jag brukar vara. Lördag - jobb. Har räknat på att jag jobbat varenda lördag sen flera veckor tillbaka. De är bra de, jag klagar inte.

Idag började jag tidigare på anläggningen eftersom de är Lokal Ponnydressyr, hinner jag inte ut med hästarna innan de första ekipagen är på plats måste jag tränsa hästarna för att leda dem (tävlingsplats). GAH! Skulle aldrig gå, eller går gör de väl men skulle ta mig + 2 timmar säkert.

De är inte mitt favoritväder heller. Blåst och kyligt. Hade lite andnöd när jag tog ut de 2 första hästarna när vinden grep tag, men sen tycker jag de avtog lite och jag fokuserade på annat. De är alltså inget skämt att jag tycker storm är obehagligt - hur kommer de då sig att jag först bodde ett tag i Skåne och sen flytta tillbaka till Ösgötaslätten där de ofta blåser?

Kl 14 ska jag ta in hästar. Sen tänkte jag kika lite på tävlingen som slutar vid 17-tiden. Då ska jag till mina hästar, mocka och borsta på dem. Sen fram mot 19 får jag fodra och sen bär det hem. Tror de får bli hämtpizza idag.


En gammal peppande bild på en pigg tjej

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad gott med pizza, det vill jag också ha!

2011-10-22 @ 12:49:34 / URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Camilla

Kan inte du visa lite bilder hur det ser ut i din lägenhet? :) Jättenyfiken. ;)

2011-10-22 @ 16:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus