Min helg

Som ni märkt har jag inte haft tid alls över till att blogga. Jag tänkte därför berätta vad jag pysslat med.

Ons-Sön har jag jobbat i stallet parallelt med mitt vanliga jobb. Så tidiga mornar sena kvällar. Kroppsarbete och mycket o tänka på gör en väldigt trött i kropp o knopp. Dessutom kommer en storm in över Sverige så lägligt - tror de flesta vet om min relation till blåst o stormar - inte så bra...

Mitt fredagsfika - SÅ ONYTTIGT MEN ACK SÅ VÄLBEHÖVLIGT!



Lördag ringde Sissi o hörde sig för om jag kunde skriva protokoll under Clear round dressyren. Eftersom jag inte skulle ställa upp o sällan säger nej så satte jag mig i domartornet och fick beskåda (nåja mest hålla koll på betyg o skriva fort o rätt) lite ekipage.



Jag tycker de är nyttigt att få sitta vid en domare o se hur de bedömer. En del domare har lite fler synpunkter som inte syns på pappret heller...tror ni förstår. Men jag måste lära mig att skriva snabbare OCH snyggare - svår kombination.


För er som inte är så "hemma" på dressyrbanan så innebär en protokollskrivare att jag sitter bredvid dressyrdomaren. Hon säger efter visad programpunkt ett betyg (mellan 1-10) o därefter ett omdöme.

En del domare säger mest betyg o inte så mycket snack. Medan en del vill att man ska skriva ALLT!
Det gäller att man är lyhörd, snabb o förkortar meningar så de är läsförståerligt.

Jag blev avbytt så jag kunde hjälpa min elev o som jag skrev igår så fick de fina resultat!





Apropå dressyrprogram så träffade jag en som hade läst mina: "Dressyrprogramsguider" men efterlyste LC-program! Så de ska jag absolut sätta mig ner när de finns tid att påta ihop! Så kul med respons!


Eftersom jag var beredd på att själv rida Clear round hoppning så åkte jag upp till Dacke o försökte rida honom på banan i stormen bland srämmande presenningar...gick sådär.

Under kvällen umgicks jag med Stina inne i Linköping city vilket blev trevligt, men sent in på natten...

Upp igen Söndag kl 06.15 o jobba på i snabbt tempo för att vara klara innan första start, då blev jag framhoppningsansvarig, vilket betyder att jag har en startlista o ser till att rätt ekipage är inne på banan o går ut i tid. Detta betyder alltså att jag inte hoppat Dack idag som planerat.


Nu är jag trött och ska ta en rejäl sovmorgon imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus