Åker o känner på spänningen

Ska strax åka till Vreta där Diplomeringen pågår för den KY klass som är året efter oss! Jag och Anna vill känna lite på spänningen!

Diplomeringen började precis som vår i Söndagskväll med skrivning, Ridning igår och idag på schemat står undervisning! Hade vart kul att se ridningen eftersom den är mest utslagsgivande.

Minns själv under de här dagarna att man åt ganska dåligt, försökte fokusera på delmomenten var för sig och inte låta sig stressas av andra. Många var faktiskt inte mentalt starka utan var lite för PÅ och ville diskutera alla avslutande moment hela tiden - sånt gör mig tokig! Så de var faktiskt jag och Anna som gick undan för oss själva och förberedde oss i lugn och ro!

"Nivåtest" på läktaren sitter dagens aspiranter som diplomeras!

Bild från "nivåtest" på Vreta, strax innan diplomering. Här red jag bland den bästa rundan nånsin på DD!



Jag tror jag har berättat lite om hur en diplomering går till men kanske inte givit min version av hur det var när jag gjorde den? Kanske kommer ett sånt inlägg?

Fick tyvärr ett tråkigt sms imorse från Stina. Dacke hostar, mycket! Får åka o se hur de är med den lille gubben sen.

/ Eleonor

Kommentarer
Postat av: ylva

vi tittade också lite på diplomeringen i måndags, en del såg vääldigt nervösa ut och red troligen rätt mycket sämre än vanligt... blev nästan nervös själv av att bara titta ;)

2011-05-31 @ 23:00:06 / URL: http://ylvaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus